Fókusz

Így telt Olivér első éjszakája

rtl.hurtl.hu

2011. február 14. 19:01

Kis híján egymásnak ugrottak Olivér és Béci rajongói élő adásban. Olivér vergődő oroszlánként csak szerelmét kereste, közben a nézők közül többeket majdnem ki kellett vezetni. A Fókuszban megmutatjuk, amit az adásban nem láthattak, és azt is, hogyan fogadta a kieső Olivért szerelme.


A Való Világ eddigi legkeményebb drámai párbaja után újra meg kell szoknia otthonát a Villa fenegyerekének. A luxusbörtön élet után a szabadságnak is vannak árnyoldalai. Például a folyton csörgő telefon.

Olivér azt mondja, az elmúlt 3 és fél hónap kitörölhetetlen az életéből, és az élmények hatására végleg megváltozott. A különleges tanfolyam végét azonban már ő akarta, ezért nem tett a kiszavazás ellen semmit.

A stúdióban a párbaj alatt percről percre nőtt a feszültség. Olivér a kisfilmek alatt folyamatosan beszélgetni próbált Enikővel, de úgy tűnt a fiú egyre idegesebb. E miatt pedig már élő adásban is rá kellett szólni.

A reklám előtt már annyira kiabált a közönség, hogy a párbajozók egymást se hallották.

Az első reklámszünetben jön az első figyelmeztetés. Az adás alatt ugyanis a két tábor a buzdítás helyett többször is egymást szidta.

Ekkor már a játékosokra is átragadt a feszültség. A fiúkat is rendre kellett inteni.

Olivér vesztesként- mégis győztes módra hagyja el a stúdiót.
A vasárnap délelőtt már a kanapén találja a szerelmeseket. Enikő még mindig a történtek hatása alatt van.

Hogy milyen volt Olivér első napja a villán kívül, kiderül a Fókusz riportjából!

#Fókusz#rtl#RTL Klub#való világ#párbaj#enikő#béci

Címlapról ajánljuk