Fókusz

Tombolnak az érzelmek a Villában

rtl.hurtl.hu

2011. január 4. 19:01

Sűrűsödnek a Való Világ szerelmi szálai, megmutatjuk, ki, kivel kacérkodik egyre hevesebben.

KIRÁLY: Norbi és a VV csók

Nincs Valóságshow szerelmek nélkül. A VV4 a 41. napnál tart és mostanra szép kis románcok bontakoztak ki. Jerzy és Gigi, Leonidasz és Zsuzsi, Gina és Kristóf, és egy plátói szerelem, ami a Villán túlra mutat: Anikó és Norbi? De ez még erősen kérdőjeles! Maga a csókkirály Norbi mondta el, mit is érzett abban a pillanatban.

Kristófnak és Ginának papírja is van róla, hogy szerelmesek, de őket mégis az érzelmek tartják szorosan össze. Olyannyira, hogy felesége, Gina, nem sokkal adásunk előtt el is hagyta a villát. A három éves házasságnak - azt remélik - hamarosan meg lesz a gyümölcse.

A Villában látták egymást először, röpke két hét után ki is jöttek, de Zsuzsi és Leonidasz azóta is intenzíven tartja egymással a kapcsolatot. A románcot azonban keserédessé teszi, hogy Leonidasznak elvileg van barátnője. Zsuzsi nem szereti a kettős játékot, így könnyen lehet, hogy a görög buzukibajnok mindkét lány kegyeiből kiesik.

Félig titkos szerelem Jerzy és Gigi szerelme, amely a szemünk előtt bontakozott ki, és erről a villalakóknak leginkább csak sejtésük lehet, hiszen a fiatalok egyelőre a lopott csókoknál tartanak. De mindenki látja, hogy az ölelések egyre szenvedélyesebbek.

A villarománcok nem tartanak örökké, ezt korábban megtanulhattuk. Péter és Sziszi kapcsolatában a szenvedélyes csókokat később szenvedélyes pofonok váltották fel. Véget ért ez is, akárcsak Ágica és Leo szerelme. Lorenzo és Ágika is külön utakon folytatták a Villa után. A VV3 nyertese Milo a Villában még Marcsival kavart, majd a játék után egy másik hölgyhöz kötötte az életét. És itt van a legújabb rejtély: Szilveszterkor ugyanis egy csók csattant Anikó és Király L . Norbi között.

Király L Norbi határozottan cáfolja, hogy az Anikóval elcsattant csóknak bármiféle folytatása is lehetne.Anikó másként gondolja, még egy szerelmes levelet is írt, amit Norbi még nem olvasott el. Ki tudja, talán a levél megpuhítja majd a kemény macsó szívét?

Messze még a vége, hiszen, jelen állás szerint 6 hölgy és 6 úriember lakja a Való Villát. A közöttük lehetséges flörtök és szerelmek száma pedig csaknem végtelen. Így egészen biztos, hogy további csókokra és könnyekre számíthatunk.

#Fókusz#szerelem#rtl#csók#való világ#király l. norbert

Címlapról ajánljuk