Fókusz

A menyasszonynak megjósolták a tragédiát

rtl.hurtl.hu

2010. november 13. 18:42

A döbbenetes szentendrei esküvős baleset után hét évvel szemtanúk, az áldozatok családtagjai és az egyik túlélő idézi fel mi történt. A násznép tagjai frontálisan ütköztek egymással, az ifjú feleség meghalt, a férj életben maradt. A szemtanúk között volt Barabás Éva is.

TRAGIKUS NÁSZ: Barabás Éva szemtanúja volt a balesetnek

Az esküvői baleset. Így vonult be a köztudatba az a 2003. június 15-i karambol, amelyben egy násznép 6 tagja vesztette életét Szentendre és Budapest között a 11-es úton. A tragédia túlélői, az áldozatok hozzátartozói és a szemtanúk most először a Fókusz Plusz stábjának idézték fel az akkori szörnyű eseményeket.

Többek között a néhány órával a boldogító igen kimondása után meghalt feleség édesanyja, az unokáját elveszítő nagymama, a balesetet egy véletlen folytán túlélő utas és a helyszínre elsőként érkező műsorvezető, Barabás Éva emlékezik a nagy vihart kavart szerencsétlenségre.

A Fókusz Plusz riportjából kiderül, mi igaz az egykori pletykákból. Tényleg 200 km/órával haladt-e a balesetet okozó luxuskocsi, részegek voltak-e a sofőrök, és hogy ki volt az, aki az esküvő előtt megjósolta a halálos tragédiát.
#Fókusz#rtl#RTL Klub#szentendre#barabás éva#fókusz plusz

Címlapról ajánljuk