Farm

Farm szavazás szabályzata

rtl.hurtl.hu

2016. május 28. 21:40

A RTL Klub Magyar RTL Televízió Zrt. és a Telekom New Média Zrt. által szervezett Farm szolgáltatás leírása és szabályai.

I. ALAPFOGALMAK:

Farm döntő szavazás

A 2016. május 28-án induló, emelt díjas SMS alapú és emelt díjas hanghívásos alapú szolgáltatás: az Farm döntő szavazás. A szolgáltatás lényege, hogy egy szavazás keretében a résztvevők sms-ben vagy hanghívás segítségével szavazhatnak az általuk választott, a Farm műsorban szereplő játékosra, kiválasztva azt az játékost, akit a verseny győzteseként szeretnének viszontlátni. Az érvényesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.

A Farm „szavazás” szolgáltatás szervezője az RTL Klub (Magyar RTL Televízió Zrt.) és a Telekom New Media Zrt.(továbbiakban TNM).

Résztvevők

Az emelt díjas sms-ben vagy hanghívás útján a szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőként definiáljuk.

II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

1. A szavazás általános bemutatása:

Az RTL Klub által sugárzott  Farm döntő szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabb játékost hozzásegítsék az Farm reality show megnyeréséhez. A leadott szavazatok alapján kerül kiválasztásra a nyertes személye. A sorrend megállapítása a résztvevők által leadott db számok összesítés után alakul ki, azaz a véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő játékosok személyét.

 

2. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása

bármely hazai mobiltelefon-szolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas SMS üzenet küldésére van lehetőség, a szolgáltatást igénybe tudja venni (az SMS díja 195 Ft ÁFA-val);
bármely hazai telefonszolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas hívás indítható, a szolgáltatást igánybe tudja venni (a hívás díja 195 Ft ÁFA-val)

2.1. A résztvevő számára igénybevehető szolgáltatás menete - Döntő szavazás

A résztvevők a televíziós adásból értesülnek a játékosokhoz tartozó elnevezésekről, amelyekből elküldik az általuk legszimpatikusabbnak véltet (CINTIA, GÁBOR, GERGŐ, valamint minden keresztnév ékezet nélküli formában) valamint az egyes játékosokhoz kijelölt számok 1, 2, 3) a 16016-os telefonszámra (195 Ft ÁFA-val)
A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az előadókhoz tartozó számkódokról, amelyek közül vezetékes telefonjuk nyomógombjai segítségével megadják az általuk legszimpatikusabbnak véltet (1, 2, 3) a : 06-91-636-116-os emelt díjas telefonszám feltárcsázása után (hívás díja 195 Ft ÁFA-val)

Az emelt díjas SMS-ben szavazó résztvevő szavazatától függetlenül, minden esetben válasz sms-t kap vissza az TNM-től, mely egy általános köszönetnyilvánítást vagy a műsorral kapcsolatos információt tartalmaz.

14 éven aluliak a szavazásban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt.

Érvényes szavazatnak tekintjük a fentiekben felsorolt kódokkal beérkező SMS-ket és a hanghívás útján a fenti kódjait beütő impulzusokat.

A szavazási szakasz megnyitása után az élő adásban történő lezárásig beérkezett érvényes szavazatok összesítése után kialkul a végleges sorrend, az a játékos akinek a legtöbb szavazata van nyeri a Farm című televíziós műsort.

 

 

3. A szolgáltatás időtartama

Az Farm döntő szavazás szolgáltatás időpontjának kezdete 2016. május 28-án a műsorvezető bejelentésétől 2016. május 29-én a műsorvezető bejelentéséig tehát a szavazás lezárásáig tart.  

A szavazás kizárólag ebben az előzőekben megjelölt időszakban vehető igénybe.

A szavazást az élő adásban a műsorvezető lezárja, aminek az eredménye alapján a 2 legkevesebb szavazatot kapott játékos kiesik a versenyből.

 

Az Farm szolgáltatás indítása:

 

2016. május 28-án várhatóan 20:45 óra - a Farm utolsó előtti adásában.

Az döntő szavazási etap 2016. május 29-én az élő adásban közölt időpontig tart.

A véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő játékosok személyét.

 

4. Adatkezelés

 

A résztvevő engedélyezi, hogy a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően kezelje.

 

A résztvevő kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz megadott személyes adatokat a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM a szavazás lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza, azt 3. személy részére továbbítsa, illetve adatfeldolgozóval feldolgoztassa.

 

A résztvevő a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a résztvevő adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, így különösen, ha nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM az alábbi címen vagy elérhetőségen: Bp. XXII. Nagytétényi u. 29. sz.

 

Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

 

A Szervező a hatályos szabályozással összhangban, ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg a résztvevő a hozzájárulását vissza nem vonja.

 

A TNM a hatályos szabályozással összhangban, ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg a résztvevő a hozzájárulását vissza nem vonja.

 

TNM adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:

 

http://www.telekomnewmedia.hu/doc/adatvedelmi_tajekoztato.pdf

 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH – 68471/2013

 

5. Felelősség kizárása

 

A hibás (pl. rossz név, kód tévesztés) vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM semmilyen felelősséget nem vállal. A jelen szabályzatban foglalt feltételeknek meg nem felelő szavazatok érvénytelenek, és azok a szavazásból kizárásra kerülnek, a nyereménysorsoláson részt nem vehetnek.

A Magyar RTL Televízió Zrt. valamint TNM a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve a szolgáltatás nyújtójával szemben érvényesítheti.
 
 
 
6. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A rendszer a mobil szolgáltatóktól bérelt vonalakon bonyolítja a be-, és kimenő SMS forgalmakat.

A TNM az SMS-ek feldolgozását, a válasz SMS-ek tartalmát saját hardware, és software rendszerén belül kezeli.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a TNM a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.

A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.

A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén valamint a műsor honlapján www.rtl.hu/farm

 

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek

A szolgáltatással kapcsolatban a TNM (1) 372-4950-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni 0-24 óra között. A TNM a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TNM ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. TNM ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

 

Kelt: Budapest, 2016. május 27.

 

 

Magyar RTL Klub Televízió Zrt.                                 Telekom New Média Zrt.

Címlapról ajánljuk