Farm

A víz- és tejcunami után Gergő végre az édesapjával is megbeszélhette Brigi ügyét

rtl.hurtl.hu

2016. május 26. 20:00

Valóra vált a Farmerek egyik legnagyobb vágya, és Bunyós Pityu igazi asztalon táncolós parasztkaraoket rendezett nekik. Ezúttal Gergő következett a vendégfogadásban, hozzá az apukája után Ada érkezett.

A Farmerek már ki voltak éhezve a bulizásra, a mulatóscsászár Pityu érkezésével pedig lehetőségük nyílt arra, hogy kipróbálják, melyikük az igazi bulibáró. A nótázás végén Cintia az asztal tetején kötött ki. 

 

 

Azonban az igazán kemény party csak ezután következett: a Farmerek elkezdtk egymást vízzel locsolni, miután pedig elfogyott a muníció, a friss fejés is sorra került.

 

 

Miután másnap Bunyós Pityu elhagyta a fedélzetet, Attila nem vesztegette az idejét, és Napóleont megszégyenítve vetette magát a taktikázásba. Először Gábornak mondta el, hogy Cintiára fogja pakolni a jelét a következő kiválasztáson. 

Később Cintiával és félre vonult, neki viszont épp az ellenkezőjét próbálta beadni, nevezetesen azt, hogy Gábort pécézte ki magának:

 

 

Végre elérkezett Gergő nagy pillanata, és a többiekhez hasonlóan őt is meglátogatta az egyik hozzátartozója. A Farmer egészen meghatódott, mikor a felfelé vezető ösvényen megpillantotta édesapját.

Nem úgy Gábor, aki azt hitte első blikkre, hogy Delhusa Gjon jön hozzájuk vendégségbe:

 

 

Miután alaposan megölelték egymást, lementek Gergő kedvenc helyére, és a padon ücsörögve beszélgettek. Az édesapja azt tanácsolta, ne vegye fel a kesztyűt Attila kirohanásaival szemben, és mindig maradjon higgadt. 

A taktikai tanácsok után rátértek egy jóval rázósabb témára is, Gergő pedig feltette a nagy kérdést: mit gondolt az apukája Brigiről? A vendége azonban csak sokat mondóan annyit válaszolt, hogy majd kint megbeszélik a dolgot, itt nem szeretne mondani semmit:

 

Gergő édeapja is elbúcsúzott, azonban újabb látogató érkezett a Farmra Ada személyében, aki azzal a céllal jött, hogy felgyúrja Gergőt az utolsó hét küzdelmeire. Mialatt a Farmer körbevezette a tanyán, Cintia és Gábor a konyhában tartottak kupaktanácsot Attiláról. A két Farmer számára gyorsan világossá vált, hogy Attila mindkettejüket át akarja ejteni, a beszélgetés vége ennek ellenére is váratlan összepattanás lett:

 

 

Ada vezetésével a Farmerek este egy műveltségi kvízben mérték össze az erejüket. A legrosszabbul szereplő Attila büntetését Gábor hajtotta végre, a tojásdobálás vége kivételesen nem veszekedés, hanem röhögés lett:

 

 

Másnap Ada folytatta Gergő lelkének ápolását, és a Farmer az édespja után most egy másik kívülállóval is meg tudta vitatni szerelmi ügyeit. Kiderült, hogy Gergőnek egyáltalán nem sikerült még túltennie magát a felezőbuli történésein:

 

 

Hogy mi lesz a pár sorsa, az már csak odakint derülhet ki, hiszen Brigi már rég kiesett a játékból. 

Végül a vendégeskedésnek is vége szakadt, Ada pedig elbúcsúzott a játékosoktól.

A kiválasztáson hamarosan kiderül, mire ment Attila a taktikázási kísérletével!

#Farm#gergő#ada#brigi#vendég

Címlapról ajánljuk