Farm

Brigi megsértődött a romantikázás után

rtl.hurtl.hu

2016. május 13. 20:00

Ezúttal Gábor röhögtette álomba a többieket meséjével, másnap a többiek már a kihívás lázában égtek, miközben Brigi és Gergő a Bledi-tónál csónakázgatott, azonban az idillnek gyorsan véget vetett a haza érkezés. Lássuk, mi minden történt a Farmerekkel a legutóbbi adásban!

Cintia után Gábor írt mesét az "ő kis angyalbögyörőinek", ami A Farm és a Farmerek címet kapta. Esti mesének ugyan nem vált be, ugyanis a többiek szakadtak a nevetéstől, de Gábor előadása még Brigi szerint is rettentő szórakoztatóra sikerült:

 

 

Végül a Farmerek nyugovóra tértek, Gábor esti magánszáma azonban korántsem ért véget. Az éj leple alatt belopózott a Heti gazda szobájába, hogy megijessze az ott szunyókáló lányokat, és nemes egyszerűséggel elkezdte nyalogatni Cintia könyökét:

 

 

Cserébe pedig párnát kapott az arcába.

A Farmereket napok óta rettegésben tartja a vészesen közelgő kihívás, különösen Brigitát, aki nagy eséllyel benne van a pixisben, azonban átmenetileg felfüggesztette a taktikázást, és Gergővel és Kongóval együtt kora délelőtt a Bledi-tó felé vették az irányt, hogy eltöltsék az aukción vásárolt kirándulást.

Közben Sanya elérkezettnek látta az alkalmat arra, hogy a teraszon elmesélje Gábornak, mit mondott neki az álomfejtő. Vesztére azonban a titkos sustorgás főszereplője épp a Heti gazda szobájának ablakánál babrált, és kihallgatta a beszélgetést. Attilának több se kellett, egyből megszületett a döntés a fejében, félre is hívta a mindenki bizalmasává vált Gábort, hogy elmondja neki, mire jutott:

 

 

Sanya tehát leírta magát Attilánál, akinek a halállistáján az első helyre került, rögtön Brigi után. 

Attila Cintiával is megosztotta jövendőbeli párbajellenfele nevét, a saját magát is féltő lány persze örömmel fogadta az ötletet.

Amíg a többiek fejben már a sakkbábukat rakosgatták, Brigi és Gergő romantikus környezetben szelte a tavat Kongó társaságában. A látszólagos idillt Brigi gyorsan eloszlatta, és egyből azt kezdte firtatni, hogy azért ugye kutya nélkül is kirándulnak majd egyszer, Kongó talán meg is érezte, hogy róla van szó, valószínűleg ezért szűkölt folyamatosana pár mellett:

 

 

Vajon a Farmon kívül mi lesz velük?

A Farmerek eközben otthon összegyűltek az ebédlőasztalnál, és éppen befejezték a levest, Sanya nyála már csorgott is a nagy halom rétesre, azonban Cintia úgy döntött, nem lesz pazarlás, és levitte a kamrába a tepsinyi süteményt. Sanya kérdőre vonta, hogy miért zsarnokoskodik, mikor éppen az imént mondta, hogy mennyire szeretne rétest enni, mire pár mondattal később már repült is a "Fogd be a pofád".

Cintia elégedetten nyugtázta, hogy móresre tanította Sanyát és a többieket:

 

 

Visszaérkezett a szerelmespár is, azonban a romantikus kirándulás ellenére Brigin már a kapuban látszódott, hogy valami nagyon nem kerek a számára. Nagy nehezen kiderült, mi a baj: Gergő örült a hazatérésnek, Brigit viszont egészen elszomorította, hogy ismét a tanyán találta magát, be is szólt Gergőnek, amiért "élvezte" a dolgot. Gergő sokáig matekozott, hogy ugyan mivel vívhatta ki Brigi haragját, azonban képzelen volt megfejeteni a dráma okát:

 

 

További faggatózás után végül kibökte, hogy nemrég volt az Ármin nevű fia névnapja, és picit hisztériássá tették az érzelmek:

 

 

A pár kirándulós élménybeszmolója után gyorsan átcsapott a beszélgetés az aznapi sérelmek ecsetelésébe. Sanya elpanaszolta a rétes szomorú történetét, mire Cintia azonnal felkapta a vizet. Cintia kiadta az ukázt: Sanyának most a fejés a dolga, így hát puffogva kivonult Gábor mellé az istállóba.

Közben folytatódott a onspiráció, és Cintia a lavórban mosakodva elújságolta Briginek, hogy egyelőre nyugodtan alhat, mert Attila Sanyára akarja kötni a zöld kendőt:

 

 

Láthattuk, hogy Gábor több taktikai megbeszélést folytatott egyetlen nap leforgása alatt, mint a többiek együtt véve. A sok beszerzett információ pedig már kezdett számára nyomasztóvá válni, így úgy érezte, valahogy meg kell osztania a tudását a történet másik főszereplőjével, Sanyával is. El is kezdte pedzegetni neki, mit mondott neki Attila. Mivel a Farmer megígértette vele, hogy nem szól erről senkinek, Gábor nem túl fondorlatos rébuszokkal vezette rá Sanyát arra, hogy legközelebb rá kerül majd a zöld kendő:

 

 

hamarosan kiderül, Attila tényleg tartja-e magát ahhoz, amit a szövetségeseinek mondott, vagy óriási meglepetés éri majd a többieket a kihíváson!

#Farm#élmények hete#brigi#gergő#gábor

Címlapról ajánljuk