Farm

Dóri kitálalt Gergőnek Brigi Farmon kívüli zűrjeiről. Vajon miért?

rtl.hurtl.hu

2016. május 2. 20:00

Bombaként robbant Norbi levele, amiben elárulta, hogy a buli hevében vele is csókolózott Gergő szerelme. Dóri az ártalmatannak tűnő diótörés közben rátett még egy lapáttal a Farmer bizonytalanságára. Szerinted miért csinálta?

Gergő éppenhogy megemésztette Brigi és Gergő ittas csókcsatájnak történetét, de úgy tűnik, a Farm szerelmeseinek végül sikerült szakítás nélkül átvészelniük a lány félrecsókolózósát.

A Farmerek Szilveszter gazda látogatásával nem csak új pénzkeresési lehetőségeket kaptak, de a közös diótörés drámai fordulatot hozott Gergő lelki nyugalmába is.Dóri ugyanis két szem dió megpucolása között kikotyogtaa Farmernek, mi okozta Brigi korábbi kapcsolatainak végét...

 

 

A bimbózó románc kezdetén éppen az anyuka volt az, aki rendíthetetlenül igyekezett rábeszélni Brigit és Gergőt arra, hogy adjanak egy esélyt maguknak, mikor pedig Brigi a buli után a játék feladásával fenyegetőzött, Dóri volt az, aki egyből visszatartotta.

Ezek után felmerül a kérdés, mégis miért árult el egy olyan terhelő információt, ami szinte biztos, hogy megingatja Gergő eddigi bizalmát?
Talán van igazság abban, amivel korábban viccelődött, és tényleg irigy lenne a pár örömére?

Szerinted mi Dóri valódi szándéka?
Szavazz!

 

 

 

A következő adásban kiderül, hogyan folytatódik a pár története!

#Farm#dóri#gergő#brigi

Címlapról ajánljuk