Farm

A felező bulin Brigi szinten minden lakótársához hozzá dörgölőzött

rtl.hurtl.hu

2016. április 25. 20:00

Elérkeztünk a játék feléhez, ennek örömére a játékosok különleges falunapi mókát kaptak ajándékba. Az estét záró afterpartyn Brigi csaknem minden férfivel összeakasztotta valamelyik testrészét, Cintiával pedig átmenetileg beleszerettek egymás szájába. Gergő teljesen kibukott benti szerelme viselkedésén.

A Farmerek sokat izzadtak és nélkülöztek, mire elértek a játék feléhez, így hát kiérdemelték, hogy különleges bulival ünnepeljék meg a nem mindennapi teljesítményt.

A tanyasi bulihoz hamisítatlan falunapi mulatság dukál, így a Farmerek a Hungary's Got Talent egykori fellépőjének műsorán derülhettek nagyokat. Mágikus Barbara bűvésztrükkjei ugyan meglehetősen fapadosnak bizonyultak, legalább Gábort sikerült vele lenyűgöznie...

 

 

A kulturműsor után következett a tombolahúzás, aminek fődíját Gábornak sikerült besöpörnie: 200 ezer Farmpengőnyi vásárlási utalványt és egy szexi legyezőt nyert, de Cintia sem járt rosszul, hiszen nemsoká levelet kaphat egyik szerettétől.

 

 

A műsor után a Farmerek egy jövőbulin adtak az élvezeteknek, miközben a Postás dj-zte nekik a talp alá valót. A keménymag egy idő után a Heti gazda szobájában folytatta az arconpörgést, ahol Brigi és Cinti gyorsan rácuppantak egymás ajkaira. Cintinek kifejezetten kedvére volt, hogy smárolhatott lakótársnőjével.

 

 

Közben Gergő inkább a pihentető alvást választotta a buli helyett, hiába noszogatták a többiek élükön Brigivel. A magányos és illuminált anyuka végül Norbi karjaiban és száján talált szórakozást magának.

 

 

Végül a szájában felgyülemlett élményt Attila társaságában igyekezett eltávolítani egy közdelmes fogmosás segítségével.

 

 

A Farmerek éjjel max. fordulatszámon pörögtek, azonban másnap senki nem volt legény a gáton. Cintia a malacokkal éjszakázott, de a többiek sem jártak jobban, mindenki másnaposságtól szenvedett.

Kivátképp Brigi, akinek csak lassan csordogáltak vissza a tegnap este emlékei. Dóritól alapos fejmosást kapott, amiért körbecsókolózta a tanyát. Benti barátnőjének valósággal felkavarodott a gyomra a látottaktól, véleményét pedig nem csomagolta díszdobozba.

Brigi szerint ő igenis sokszor fogta Gergő kezét, mikor a férfinek szüksége volt rá, de neki nem volt kedve, azonban Dórit nem siekrült meghatnia.

 

 

Gergő először szóba sem akart állni vele, amikor azonban végül sikerült szóra bírni, Brigi talán azt kívánta, bár inkább csendben maradt volna. 

Brigi az ellentámadást választotta, és Gergő szemére vetette, hogy szó nélkül elköltözött mellőle az ágyból, ráadásul gyermekeit is megemlítette, mikor a fejére olvasta tegnap esti bűneit.

 

A kétségbe esett Brigi elindult a Farm kapuja felé, Diának csak annyit mondott elmenőben, hogy "go home", azaz, hogy megy haza.

Végül a kerítés tövében ütött tanyát, hogy átgondolja a történteket. 

Kicsivel később Gergő is csatlakozott hozzá.

 

 

Gergő békülékeny hangulatát látva Birig végül bocsánatot kért, Gergő pedig megjegyezte, hogy szerelme meglehetősen büdös, azonban szavai felértek egy simogatással, hiszen végül úgy tűnt, megbocsátott.

Gergő azonban nem tudja, hogy Brigi Norbi szájára is rátapadt.

Vajon hosszú távon sem sínyli meg kapcsolatuk a történteket?

Hamarosan kiderül!

#Farm#brigi#gergő#felező buli#falunap

Címlapról ajánljuk