Farm

Újabb áldozatot szedett a tomboló lánylibidó

rtl.hurtl.hu

2016. április 12. 18:05

Lehet, hogy a kiesett Vivinek lesz igaza, és heteken belül valóban tettlegességig emelkedik majd a Farmerlányok hormonszintje? Újabb női játékosból bukott ki, hogy bizony nem csak a lavóros fürdés miatt viseli nehezen a benti létet.

Hiába az elsöprő győzelem, egy párbajgyőztes élete sem fenékig tejfel: Heni Briginek vallotta be, hogy nem csak az alvás és a finom falatok hiánya sanyargatja a testét. A Farmer elmondása szerint már egy hónapja nélkülözi a férfi nem érintését, ami kezd érezhetővé válni a hangulatán is.
 

A kanolásért bevallottan rajongó Dia is felsóhajtott mosogatás közben, de nem csüggedt el, hiszen szerinte ő még hetven éves korában is vígan kanolni fog majd, úgyhogy van ideje behozni a mostani hetek "koplalását".
Dóri az egyetlen, aki köszöni szépen, remekül elvan, hiszen eddig nem akadt olyan férfi odabent, aki képes lett volna benne kiváltani a szexuális vonzalomnak akárcsak a csíráját is.

Nem ez az első eset, hogy a lányoknál szóba került a libidóval szembeni küzdelem, legutóbb egymás hátának napolajozása közben panaszkodtak a mezőn heverészve. 
 

Vajon átlépi bármelyikőjük is a bűvös határt?
#Farm#brigi#dia#dóri

Címlapról ajánljuk