Farm

Ezen a győzelmi bulin még a Nirvana egykori frontembere is jól mulatott volna

rtl.hurtl.hu

2016. április 11. 20:00

Heni valósággal kiütötte a párbajon Vivit, és ahogy az a tanyán már szokás, a visszatérő játékos győzelmi mulatságot kapott ajándékba. Ezen a duhajkodáson hegedűtanulástól a Nirvanán át a szelíd csöcsörészésig minden előfordult. Lássuk az este legmeghökkentőbb pillanatait!

A párbajról Vivi már csak összepakolni térhetett vissza, a többiek számára pedig kezdetét vette a féktelen buli. A mulatság már csak azért is különlegesnek ígérkezett, mivel egy igazi hús-vér prímás húzta a Farmereknek a talp alá valót.

Norbi és Attila nem is bírtak magukkal, egyből elkunyerálták a hangszert, hogy saját kezűleg is kipróbálják, hogyan tudják megszólaltatni, a prímás pedig készséggel kölcsön is adta nekik a munkaeszközét:
 

Norbiéknál elmondása szerint nem ő volt az első, aki hegedűt fogott a kezébe, azonban a fülcsikorgató hangok alapján megállapíthatjuk, hogy a két Farmer konzervatóriumi felvétele talán még odébb van.

Annál jobban muzsikált a hegedű a tulajdonosa kezében, aki Norbi kívánságára nem csak mulatós nótákat húzott el, hanem a Nirvana klasszikusát, a Smells like teen spirit-et is hibátlanul elhegedülte:
 

Norbi számára azonban nem ért véget az este a hegedű letétele után: addig incselkedett Diával, hogy a lány végül önkezével csöcsörészte meg, a Farmer pedig kis híján bele fulladt a női emlők óceánjába, bár állítása szerint elég jól bírja oxigén nélkül:
 

Talán teljesen Dia vágya, és egyszer eljön köztük a kanolás ideje is?
#Farm#norbi#dia#gábor#dóri#brigi#gergő#buli#mulatság#párbaj

Címlapról ajánljuk