Farm

Vajon Heni vagy Vivi húzta a rövidebbet a Párbajon?

rtl.hurtl.hu

2016. április 9. 21:45

Újabb hét, újabb megmérettetés: ezúttal két lány csapott össze a bent maradásért, a kötélhúzásban azonban csak az egyikük nyerhetett. Eközben persze tovább dúlt a románc Brigi és Gergő között, és az indulatok is elszabadultak.

Hiába csiripeltek a madarak, hiába melegítette a finoman pislákoló napfény a farmereket, nekik a pottyantós vécé problémájával kellett megküzdeniük. Mindenki azon szorgoskodott, hogy tisztává varázsolják az árnyékszéket: ástak és lapátoltak, ahogy azt kell. Emellett persze arra is maradt idő, hogy kibeszéljék az elkövetkező Párbaj esélyeit.

A Heni-Vivi összecsapás később is szóba került, amikor mindenki megosztotta a nagyérdeművel a véleményét, és elmondták, hogy kit és miért várnak vissza a Párbajról. A többség Vivi mellett tette le a voksát:
 

A komoly megbeszélés persze egy adott ponton nevetésbe torkollott, amikor Dia beközölte, hogy ő bizony azt hitte az elején, hogy Sanya és Heni majd összejönnek. Ezen nemcsak a Heti Gazda, de Heni is fennakadt, és kigúvadt szemekkel próbálták megfejteni, hogy miért pont róluk gondolta ezt a lány. Itt nem lett vége a témának: Attila kijelentette, hogy azt gondolta, egy jó kis ágytorna lesz a dologból.

A várva várt – megrendelt – finomságok is megérkeztek, azonban a pakolászás közben felmerült egy probléma: sehol se találták a kávét. Ezután megkezdődött a koffein-rejtély megfejtése.

A civakodások és a nyomozások mellett akadt idő némi romantikára is: Gergő bekuckózott Brigi mellé az ágyba, és „vendégség” ide vagy oda, nem igazán akarta magára hagyni a lányt:
 

Ez másnap tovább folytatódott: folyton egymás karjaiban találták magukat. Brigi pedig végül Norbinak öntötte ki a lelkét.

Az érzelmek után jöhetett a Heni-Vivi összecsapás! A Párbajon azt a feladatot kapták, hogy kötelet húzva – és így egymáshoz „ragasztva” – kell megszerezniük hat patkót. A küzdelem végén azonban csak egyetlen győztes születhetett:
 

Vivi könnyezve vett búcsút a Farmtól és a versenytársaitól, azt viszont bevallotta – magát is meglepve ezzel –, hogy a legjobban Babóca után fáj majd a szíve.

A lány távozása után újabb megbeszélés indult, ami során Sanya, a Heti Gazda és teljesítménye került napirendre.
 

Ha lemaradtál volna az adásról, az RTL Moston visszanézheted!

#Farm#párbaj#VIvi#heti gazda#búcsú#románc#romantika#gergő#brigi#norbi#dia

Címlapról ajánljuk