Életmód

Trap Kapitány újra szegedi lett

rtl.hurtl.hu

2024. október 21. 14:32

Trap Kapitány jóformán nyaralni sem volt az elmúlt tíz évben, így kifejezetten örült a felkérésnek, hogy legyen ő Az Év Hotele egyik szállodatesztelője a műsor idei évadában. 

Éppen 10 évvel ezelőtt, a 2014-es X-Faktor színpadán tűnt fel egy bizarr, zöldre maszkolt énekes, aki Trap Kapitánynak nevezte magát, zenekarát pedig Tha Shudras-nak. A maszkos csapat frontembere aztán pár hónappal később kamerák előtt felfedte valódi arcát, azóta pedig Molnár Tibiként ismerheti őt mindenki. Különféle alteregói persze azóta is rendre feltűnnek a közösségi oldalakon: FMan – aki elsősorban beatboxozik, Freddy Schumann – aki leginkább zenei producer, és persze Trap Kapitány, a zöld kobold.

Tibi Szegeden nőtt fel és már tinédzserkora óta részese volt az ottani zenei színtérnek. Rendszeres fellépője volt a helyi és környékbeli hip-hop buliknak, melyeken leginkább szájdobos tehetségével kápráztatta el a közönséget. Az X-Faktoros siker után a fővárosba költözött és kezdetét vette egy 10 éven át tartó pörgős rocksztárélet. Tibi nemcsak saját zenekarának útját egyengette, hanem mások mellé is elszegődött. Zenélt Tóth Verával, Tóth Gabival, Oláh Gergővel és másokkal a Roma Soulban, de jónéhány további előadónak szerzett dalokat, vagy producerként működött közre mások lemezének elkészítésében. Volt, hogy évi 200 koncerten lépett fel. A szervezete azonban egy évtized után megálljt parancsolt…

Tibi néhány éve vette észre magán, hogy valami gond lehet a szívével. Alaposan kivizsgálták és kiderült, hogy valóban megviselte a szívét az elmúlt tíz év hajtása, valamint a beatbox-ozás, így az orvos szigorú pihenést javasolt számára! Tibi ezért úgy döntött, hogy inkább hazaköltözik Szegedre, mert ott jóval kisebb az esély arra, hogy kiterjedt baráti köre elcsábítsa egy-egy hajnalig tartó buliba, vagy koncertekre. A zenész ismerőseit arra is megkérte, hogy a telefonos kommunikációt is vegyék a minimálisra, inkább csak üzenetet írjanak neki, hogy minél többet tudjon szegedi otthonában pihenni, aludni.

Manapság már sokkal jobban megfontolja milyen felkéréseket, munkákat vállal el és ennek a túlpörgetett korszaknak záróakkordjaként elkészítette a „TRAP KAPITÁNY – DUHOS LP”-t.

Tibi jóformán nyaralni sem volt az elmúlt tíz évben, így kifejezetten örült a felkérésnek, hogy legyen ő AZ ÉV HOTELE egyik szállodatesztelője a műsor idei évadában. A háromnapos utazásra egyik legjobb barátját, a SzkiTon Produkció alapítóját, Haintz Olivért hívta el, mivel biztos volt abban, hogy így igazán vidám lesz az utazás!

Trap Kapitány újra szegedi lett

Ha lemaradtál volna AZ ÉV HOTELE legutóbbi adásáról, akkor azt megnézheted most az RTL+-on!

A zenészek először egy szegedi hotelt teszteltek, így Tibinek nem is kellett messzire utaznia a lakásától.

Safari Hotel***, Szeged

Az új, háromcsillagos szálloda - a napfény városának is nevezett - Szeged belvárosától néhány perces autóútra, a helyi Vadaspark bejáratától csupán 150 méterre, csendes környezetben található. A szálloda a fővárosból az M5-ös autópályán körülbelül 2 óra alatt érhető el.

A szálloda épületének eklektikus, egyedi körfolyosós hangulatát a tulajdonos Egyesült Államokban szerzett utazási élményei inspirálták.

A háromszintes szállodát gondozott, pálma és olajfás kert veszi körbe. Az épület mellett sorompóval védett zárt parkoló is található. A hotelben két- és háromágyas standard, összenyitható két- és egyágyas, valamint akadálymentesített szobák is foglalhatók, reggelis ellátással. Meleg időben a reggeli akár a teraszon is elfogyasztható. A szálloda remek kiindulópont lehet Szeged és környékének felfedezéséhez.

További információ látogass el a hotel oldalára.

Trap Kapitány újra szegedi lett

Levendula Hotel***superior, Algyő

A háromcsillagos superior Levendula Hotel Szegedtől 10 kilométerre, Budapesttől körülbelül 2 órányi autózásra található. A tradíciók és a modernitás házasságából született, letisztult épület modern szobákat rejt, ugyanakkor a díszítő elemek és a kiegészítők a régi korokat idézik. A hotel családi pihenésre, esküvőkre vagy más eseményekre, de akár céges rendezvényekre is alkalmas. A Levendula Hotel 18 kétágyas szobával - ebből egy mozgáskorlátozottak fogadására is alkalmas – valamint két családi lakosztállyal rendelkezik. Minden szoba klímával, széffel, minibárral, és síkképernyős televízióval felszerelt. A szállodában szaunázni és jacuzzizni is lehet. A hotel udvarán zárt parkoló található. A 120 főt befogadó étteremben elsősorban a magyar konyha népszerű ételeit kóstolhatjuk meg. A séf nagy hangsúlyt fektet a minőségi és környékben termelt alapanyagokra.

További információt a hotel oldalán találsz.

Trap Kapitány újra szegedi lett

Szavazz és nyerj szállodai ajándékutálványt minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délelőtt 11 óráig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad.

Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi, majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELÉ-ben!

Jövő héten vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada!

A következő adásban újra megmutatjuk azokat a szálláshelyeket, melyek az alföldi régióból neveztek AZ ÉV HOTELE versenyre.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELÉ-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Trap Kapitány újra szegedi lett

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

 

#Életmód#Az Év Hotele#trap kapitány#levendula hotel#algyő#safari hotel#szeged

Címlapról ajánljuk