Életmód

Ed Sheeran hasonmásához ment hozzá Ed Sheeran szuperrajongója

rtl.hurtl.hu

2024. június 12. 11:05

Az esküvőn ott voltak David Beckham, Harry herceg és Gordon Ramsay hasonmásai is. 

Ed Sheeran egyik szuperrajongója feleségül ment Ed Sheeran hasonmásához – írta a Metro. A brit bulvárlap cikke szerint a 40 éves, ötgyerekes anyuka mindig is azzal viccelődött, hogy összeházasodik a világsztár zenésszel, és végül félig-meddig össze is jött neki.

Amanda Baront a barátai mutatták be a most 29 éves Ty Jonesnak, akivel hol máshol, mint egy Ed Sheeran koncerten ismerkedtek össze. A férfi pedig alig több mint egy év után meg is kérte Amanda kezét.

A nő a lapnak elmondta, hogy az esküvő élete legjobb napja volt, hozzátéve, hogy „én vagyok a világ legszerencsésebb embere”. Ty pedig „varázslatos napként” jellemezte az esküvőt, ami „nem is lehetett volna jobb”. Az esküvőn több híresség hasonmása is ott volt, köztük David Beckham, Harry herceg, Gordon Ramsay valamint Jack Sparrow utánzója is.

A lap beszámolója szerint az esküvőn Ed Sheeran témájú volt, egyedül a menyasszonytánchoz választottak más előadótól egy dal. Amanda közölte, hogy nem lehetett minden Ed-témájú, mert „az emberek furcsának gondolták volna”.

Az ifjú pár az esküvő után nászútra utazott, Romániába.

Nyitókép: Ed Sheeran brit énekes-dalszerző a Songwriter című film bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. február 23-án. Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

#Életmód#ed sheeran#rajongó#hasonmás#esküvő

Címlapról ajánljuk