Életmód

Ezzel a trükkel minden alkalomra tökéletes ruházatot választhat

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 19:34

Van, hogy ön se tudja, mit vegyen fel ruhái közül? Ezzel az egyszerű szabállyal minden alkalomhoz tudunk majd illő öltözetet találni.

Ön is szokta érezni, hogy nincs mit felvennie, vagy hogy egy-egy alkalomra semmiféle öltözet nem illene, amit kivehetne a szekrényből? Ha így van, akkor ezzel nincs egyedül. Éppen ezért lehet számos ember számára fontos az úgynevezett egyharmad-kétharmad szabály, amellyel minden körülmények között gyorsan tudunk illő ruházatot választani.

A trükk megértéséhez egy minimális matekra van szükség: mentálisan osszuk három részre a testünket. Az első rész a vállunktól a köldökünkig tart, a második a köldöktől a térdig, míg a harmadik a térdtől a lábfejig. Ez csak az általános arányelv: a pontos felosztás ugyanis függhet testünk arányaitól is.

A szabály lényege ugyanis a következő: a test kétharmadát egy ruhadarabnak kell eltakarnia, a másik harmadot pedig egy másiknak.

Nem számít, hogy pontosan hogyan osztjuk el a harmadokat, melyek lesznek melyik ruhával befedve. A TWN példákat is mutatott az öltözködési tanács hasznáról, ezeket erre a linkre kattintva lehet megnézni.

Nyitókép: Unsplash

#Életmód#ruha#választás#trükk#szabály#öltözködés#ruházat#divat#stílus#alkalom

Címlapról ajánljuk