Életmód

Ez a két jel lebuktatja a férfit, ha félrelépni készül, állítja a tiktoker

rtl.hurtl.hu

2024. március 8. 6:45

A megcsalás nem légüres térben lebegő jelenség, okai és jelei vannak. Egy Los Angeles-i tiktoker mondta el, szerinte mik utalnak arra, hogy egy férfi hajlamosabb a félrelépésre.

A megcsalás komoly trauma lehet, így a hűtlenségtől való félelem bizonyos keretek között természetes. Kovács Orsolya pszichológus a Reggeliben nemrégiben arról beszélt, hogy a megcsalás nem olyan egyszerű helyzet, ahogyan gondolhatnánk. Nagy az egyéni változatosság abban, hogy ki tud megbocsátani, ezért nincs recept arra, hogy mit kell csinálni egy megcsalásnál. 

Még az is előfordulhat, hogy egy kapcsolat fejlődik egy megcsalás által. 

Kovács Orsolya szerint a megcsaló fél sokszor nem egy másik embert keres, hanem önmaga másik vagy régi verzióját, esetleg egy olyat, amit korábban nem tudott megélni:


Másképpen látja a megcsalás dinamikáját a tiktoker Fiona, akinek tanácsait a LadBible cikke alapján a 24.hu mutatta be. Ha valaki párkapcsolati vagy a megcsalással kapcsolatos tanácsok után kutat, nem biztos, hogy a Tiktok a leghitelesebb felület, Fiona véleménye egy a sok közül.

A Los Angelesben élő nő videójában arról beszélt: van két dolog, ami rámutat arra, ha egy férfinek „csaló energiái” vannak, tehát hajlamosabb a félrelépésre.

Az árulkodó jelek Fiona szerint

  • ha a férfi túl sok fitneszmodellt követ Instagramon, akiket általában személyesen nem ismer;
  • ha a férfi túl kevés fitneszmodellt követ Instagramon, ellenben csupa hétköznapi lányt igen, akiket általában személyesen ismer.

A tartalomgyártó egy másik videójában elárulja, azt is problémásnak tartja, ha a férfinek túl sok női barátja van, de az is gyanút kelt, hogy egyáltalán nincs jelen a közösségi médiában.

Nyitókép: Getty Images

#Életmód#megcsalás#hűtlenség#jelek#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk