Életmód

Kiakadtak a nőre, aki alkoholmentes karácsonyra kényszerítette rokonait

rtl.hurtl.hu

2023. december 21. 11:10

Megtiltotta, hogy a náluk tartott nagy családi karácsonyi összejövetelen alkoholos italokat fogyasszon bárki is, aztán zokon vette, hogy a rokonainak ez nem tetszett. Az emberek azonban a rokonok pártjára álltak.

Nem kíméltek a kommentelők egy nőt, aki alkoholmentes karácsonyi bulira akarta kényszeríteni a férje családtagjait – írta a news.com.au. A nő egy közösségi oldalon osztotta meg történetét, ahol az ausztrál lap cikke szerint a hozzászólok többsége nem mellé állt, hanem az italokból eltiltott rokon mellé álltak.

A nő elmondta, hogy utál inni, és soha életében nem ivott alkoholt, közölve, hogy az apja alkoholista volt, és „gyerekes”, ha valaki nem képes jól érezni magát ital nélkül. Férje családja azonban ezzel nem így van, „szeretnek inni”, és minden ünnepi családi összejövetelhez hozzátartozik „több üveg bor és koktél”.

Végül úgy döntött, hogy ő fogja tartani a saját házukban a nagy családi karácsonyi összejövetelt, de amikor férje családtagjai megtudták, hogy megtiltotta a bulin az alkoholfogyasztást, akkor inkább szerveztek egy ellenbulit, és mindenki inkább arra jelentkezett be. Ezen annyira megsértődött, hogy még a férjének még meg is tiltotta, hogy a családjával ünnepeljen.

A történetéhez hozzászóló kommentelők elsöprő többsége azonban inkább a rokonok mellé állt, közölve, hogy „igazi seggfejként” viselkedett, amikor meg akarta mondani másoknak, hogy hogyan ünnepeljék a karácsonyt, és hogyan érezzék jól magukat. „Ez nem esküvő, vagy születésnap, ez az ünnep nem rólad szól és arról, te mit akarsz, hanem arról, hogy összhozza az embereket” – írta az egyik kommentelő, ami több tízezer ember tetszését nyerte el.

Nyitókép: GettyImages

#Életmód#karácsony#alkohol#szesz#család#rokonok

Címlapról ajánljuk