Életmód

Magyar induló nyerte a Miss Influencer versenyt Dubajban

rtl.hurtl.hu

2023. december 18. 19:20

Deák Edina azt mondta, nem is a verseny megnyerésére hajtott, hanem „hogy lábra tudjon állni az emirátusi piacon”.

Nyolcszáz induló közül a magyar Deák Edina nyerte a Miss Influencer versenyt az Egyesült Arab Emirátusokban – írja a naphire.hu.

A portálon megjelent interjúban Deák elmondta, miután befejezte a tanulmányait Londonban, akkor értesült a dubaji Miss Influencer versenyről. „Mivel a költözésem aktuális volt, és kísértetiesen egybevágott a verseny kampányidőszakával, ráadásul szeretek meleg éghajlaton élni, […] a döntés könnyű volt. Ha már kontinenst váltok, szeretnék olyan helyre költözni, ahol új kapcsolatokat építhetek, a verseny során új tartalomgyártó-influenszer barátokra lelek, és értékes munkának szentelhetem magam” – mondta.


A versenyről azt mondta, 

nem is azzal a céllal indultam el, hogy megnyerjem a versenyt, hanem hogy lábra tudjak állni az emirátusi piacon, ami az elsődleges célom volt.


Összesen 800 induló közül én lettem a győztes. Ami abban segített, hogy felülkerekedjek a többi versenyzőn, az szerintem a tartalmaim minősége és a személyiségem/kisugárzásom volt.”


A milliókat és egy luxusautót nyerő influenszer a jövőjéről azt mondta, a divatiparban szeretne mélyebben elmerülni, a megszerzett tudását és személyes tapasztalatait hasznosítani. „Olyan tartalmakat szeretnék létrehozni, amelyek felhívják az emberek figyelmét a tudatos vásárlásra, a női önállóság erősítésére. Egyértelműen a divatszakmában és a médiában szeretnék helyet találni magamnak”.

Nyitókép: Getty Images/iStock

#Életmód#miss influencer#szépségverseny#deák edina#dubaj

Címlapról ajánljuk