Életmód

Hódítanak a csúnya karácsonyi pulóverek a köz szolgái közt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 15. 10:04

A katasztrófavédelem, az Útinform és a meteorológiai szolgálat munkatársai is ronda karácsonyi pulcsikba bújtak, elősorban jótékony célból.

A Gyermekgyógyítók december 15-i „csúnya pulcsi” kampányához csatlakozva több közszolgálati szervezet dolgozói is csúnya karácsonyi pulóvert húztak, derül ki a Blikk összeállítáásból.

Az antidivatos kampány célja, hogy felhívják a figyelmet a hálózat orvosainak, nővéreinek és ápolóinak támogatására.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is beszállt a jótékonysági akcióba, és több munkatársuk is vett magára direkt ronda kötött pulóvert, ami a karácsonyi szezon egyik vicces kellékének számít világszerte.


„Akkor tudod, hogy igazán elkötelezett vagy, ha még azt is bevállalod, hogy egy csúnya karácsonyi pulcsiban feszíts egész nap! Mi iránt köteleződtünk el? A segítségnyújtás iránt. Mindig. Mindenkor” – írta az OKF a Facebookon:

A Magyar Közutasok is csatlakoztak: „Idén még az Útinform dolgozói is csúnya pulcsiban végzik munkájukat, ezzel támogatva a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosait, nővéreit és ápolóit” – írták a Facebookon.


Az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusai pedig a lehető legrondább pulcsiban álltak a kamerák elé, hogy a várható időjárásról és a jótékony célú kampányról beszéljenek:


Nyitókép: Bruce Kluckhohn/NHLI via Getty Images

#Életmód#család#egészség#karácsony#csúnya pulcsi

Címlapról ajánljuk