Életmód

Sajtos chips ízű töményt dob piacra a Doritos

rtl.hurtl.hu

2023. december 14. 18:41

Még egy fantasztikus érv az absztinencia mellett.

Ha 2023 vége felé úgy érzi, hogy ez az év még nem volt elég szürreális az Ön számára, várjon, amíg meglátja a nacho sajt ízű pálinkát, amelyet a Doritos – pontosabban anyacége, a Pepsi – dob most piacra.

A brit Sky News szimplán töményként hivatkozik a 42 százalékos alkoholtartalmú nedűre, amelynek beharangozó szövege alapján azt lehet gyanítani, hogy valamiféle pálinkához hasonló itókáról lehet szó.

A cég azt írta, hogy a piát valódi chips használatával készítik, amelynek „esszenciáját vákumdisztillációval nyerik ki”, hogy „megőrizzék az ízeket”. Azt ők is közölték, hogy semmiképp sem ginről, vagy whisky-ről van szó. Szerintük a limitált kiadású ital a Bloody Mary, a Margarita, illetve az Old Fashioned nevű koktélokkal ízlik a legjobban.

És hogy miért van szüksége a világnak chipses pálinkára a Doritostól? A vállalat szerint azért, mert „A Doritos márka arról szól, hogy felkavarjuk a kultúra állóvizét, és hogy rajongóinknak váratlan, merész tapasztalatokat vigyünk el”.

Az ital máris előrendelhető az interneten, azonban csak New Yorkban és Kaliforniában kerül a boltok polcaira. Egyelőre úgy tűnik, hogy az ára 65 dollár, azaz nagyjából 22.400 forint lesz.

Nyitókép: PepsiCo Design & Innovation

#Életmód#doritos#chips#sajt#pálinka#tömény#ital#alkohol

Címlapról ajánljuk