Életmód

Íme az idei év legszánalmasabb karácsonyfája

rtl.hurtl.hu

2023. november 28. 20:51

Ronda, de legalább csúnyán el is kordonozták!

Kikiáltották a helyiek minden idők legcsúnyább karácsonyfájának a Manchesterben található Hattersley-ben elhelyezett fenyőszerűséget, amely már több éve borzolja a helyiek idegeit. Most az ünnepek tájékán ismét felcsaptak a felháborodás hullámai, írja a Manchester Evening News.

A lap szerint a fát a városi tanács ültette, abban a reményben, hogy majd pár év alatt megterebélyesedik. Ez nem következett be: a nyomorult fenyő hiányos ágazattal, pőrébbnél is pőrébben feszít a közterületen: látszik rajta, hogy még a díszek sem tennék jobbá a helyzetet, maximum összedőlne alattuk a vékonyka álcserje. A fenyő köré állított kordonok pedig ha lehet, még jobban rontanak az esztétikai összképen.

A fa azért kapott most nagyobb figyelmet, mert az önkormányzat bejelentette, hogy december 1-én ünnepélyes keretek között kapcsolnák fel a fa karácsonyi kivilágítását. Egy helyi kocsma tulajdonosa erre így reagált:

Most viccelnek? Mégis mit akarnak ezen felkapcsolni?

Felháborodásával számos helyi egyetértett, és válogatott módszerekkel adták a városi tanács tudtára, hogy községük ennél azért többet érdemel. Az önkormányzat a gyűlöletcunami után ígéretet tett arra, hogy kezdeni fog valamit a helyzettel.

A rottyos fát alább lehet megcsodálni:


Nyitókép: Facebook

#Életmód#karácsony#karácsonyfa#manchester#önkormányzat#ronda#fenyő

Címlapról ajánljuk