Életmód

17 évesen jött rá a lány, hogy nincs vaginanyílása, és biológiai értelemben nem is nő

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 13:48

Az interszexuális Sydney Bean sokat mesélt történetéről.

Elmesélte történetét a 24 éves Sydney Bean, aki a TikTokon influenszerkedik, és gyakran beszél arról, hogy milyen az élet interszexuális emberként. Interszexuálisnak az olyan embereket nevezzük, akik születésüktől olyan nemi szervekkel, kromoszómákkal, vagy reproduktív szervekkel rendelkeznek, hogy nem lehet őket biológiai értelemben férfiként vagy nőként kategorizálni.

Az Idaho államban élő Bean azok közé tartozik, akik női másodlagos nemi jellemzőkkel rendelkeznek, és akik nőként élik az életüket. A Daily Mail szerint most egy műsorban elárulta: 17 éves korában jött rá, hogy interszexuális, amikor felfedezte, hogy nincs vaginanyílása.

Arról beszélt: „Azt kívánom, hogy az emberek értsék meg, nem bizarr dolog interszexnek lenni. A biológiai nem nem bináris, hanem egy spektrumon létezik”. Először 15 éves korában, pattanásai vizsgálatakor derült ki, hogy teste rendkívül sok férfihormont termel.

Azóta már nem nőként, hanem interszexuálisként definiálja magát, és az LMBTQ+ közösségben talált befogadó barátokra. Arról is beszélt, hogy „veszélyes olyan témákról beszélni, amelyekkel kapcsolatban az emberek hajlamosak értetlennek, vagy gyűlölködőnek lenni”, de nagyon fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a hozzá hasonló emberekre.

Nyitókép: YouTube

#Életmód#interszex#lmbtq#tiktok#hormon#vagina

Címlapról ajánljuk