Életmód

Kriptában szexelt a házas kórusvezetővel, aztán minden megváltozott

rtl.hurtl.hu

2023. október 12. 11:13

A 42 éves, egyedülálló nő úgy érzi, hogy a 48 éves, házas férfi kihasználta, megbántotta.

A brit Sun tanácsadójától kért segítséget egy nő, aki magánéleti gondok után egy egyházi kórusban találta meg a helyét, annak vezetőjével kezdett viszonya azonban beárnyékolja életét.

A 42 éves, egyedülálló nő úgy érzi, hogy a 48 éves, házas férfi kihasználta, megbántotta. „Amikor tavaly csatlakoztam a kórushoz, annyira boldog voltam, hogy találtam egy olyan társadalmi tevékenységet, amit élvezek. Évek óta nagyon magányos voltam. A szüleim meghaltak, nincsenek testvéreim, a munkám unalmas és egyáltalán nem társasági jellegű. Úgy éreztem, hogy a kórusvezető szívesen lát, és elismerően nyilatkozott az éneklésemről. Végre beilleszkedtem valahová. Amikor azt mondta, hogy elég jó vagyok egy szólóhoz, az megerősítette az önbizalmamat” – kezdte beszámolóját a nő, akit egyik este a kórusvezető megkért, hogy maradjon még dolgozni a szólóján. Flörtölni kezdett a nővel.

A következő hetekben sok időt töltöttek kettesben, és egyre közelebb kerültek egymáshoz. Kóruspróba után elmentek a kocsmába egy-két italra. A férfi azt mondta, hogy nem boldog a feleségével, és bevallotta, hogy erős érzéseket táplál a nő iránt, aki ezt viszonozta.

„És egy este a kriptában kötöttünk ki, és elképesztő szexben volt részünk. Ezután minden alkalmat megragadtunk, hogy megismételjük az élményt. De két vasárnappal ezelőtt, az istentisztelet után teljesen leblokkolt. Küldtem neki egy üzenetet, hogy mit tettem, mire ő azt mondta, hogy az egész egy nagy hiba volt. Azóta nem vesz rólam tudomást” – írta  anő, aki azt kérdezte: hogyan lépjen tovább?

„Ez a férfi szörnyen bánt veled, kihasználva a magányodat és a sebezhetőségedet. Lehetséges, hogy bűntudatot érez, vagy aggódik, hogy a felesége rájön, de ez nem mentség arra, hogy téged semmitmondóan elutasított. (…) A fájdalmad természetes, úgyhogy kérlek, hagyj időt magadnak, hogy kiheverd ezt a megalázó epizódot” – írta a tanácsadó, aki arra biztatta a nőt, hogy hagyjon ki egy kis időt a kórusban és legyen barátaival.

„Az éneklés azonban fontos számodra, ezért amikor készen állsz, vagy csatlakozz egy másik kórushoz, vagy ha elég erősnek érzed magad, térj vissza ugyanebbe a kórusba, de koncentrálj a többi taggal való barátkozásra, és helyezd előtérbe a kórusvezető elkerülését” – tanácsolta.

Kovács Orsolya  pszichológus a Reggeliben mondta el, miért esünk szerelembe a munkahelyen és hogy ez milyen veszélyekkel járhat:


Nyitókép: Getty Images

#Életmód#kórus#kórusvezető#szex

Címlapról ajánljuk