Életmód

Egy szexmunkással jól érzem magam, mert nem kell sokat tennem – nehéz helyzetbe került egy fiatal férfi

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 24. 12:26

Ha továbbra is fizetnie kell az együttlétekért, adósságai lesznek. A valós kapcsolat kialakítása viszont félelmet kelt benne.

Egy 30 éves férfi kérte a Sun tanácsadó rovatának segítségét, mivel úgy tűnik, feltűnt az életében egy lehetséges társ, de nagyon fél megismerkedni, esetleg szorosabbra fűzni a szálakat vele.  

A férfi levelében arról ír, hogy 30 évesen elgondolkodott azon, hogy megállapodna, azonban még nem volt barátnője és mostanáig nem is akart ilyen kapcsolatot. Nemrég regisztrált egy társkeresőre, ahol visszajelzett neki egy gyönyörű, szőke nő. „De még nem javasoltam randit, mert félek, hogy unalmasnak fog tartani. Mindig is egy kicsit magányos voltam. Az iskolában csúnyán cikizett egy kegyetlen lánycsapat a súlyom miatt, úgy éreztem, hogy senkit sem fogok érdekelni” – elevenítette fel a férfi, akit szavai szerint  a meg nem felelés érzése éveken át elkísérte annak ellenére is, hogy megszabadult túlsúlyától. 

„Az egyedüllét nem jelent számomra problémát, és élvezem a saját társaságomat. Nem vagyok az a romantikus típus, így nem tudnám, hol kezdjem, ha egy nővel randizok. A nagy tömegek szorongást keltenek bennem, a gyertyafényes vacsorák gondolata sem hoz lázba. Megrémít a gondolat, hogy intim viszonyba kerüljek azzal a nővel, akivel összeakadtunk, de soha életemben nem akartam ennél többet. Ez lenne az első alkalom, hogy egy két valós érintését érezhetném” – írta a férfi, majd hozzátette: 

Ha továbbra is fizetek a szexért, adósságba fogom verni magam.

Úgy érzi, készen áll arra, hogy valakivel mélyebb kapcsolatot alakítson ki. 

Az az igazság, hogy egy szexmunkással jól érzem magam, mert nem kell sokat tennem, és az csak egy tranzakció, minden az én kielégülésemről szól.

Egy partnerrel viszont több erőfeszítést kell tennie, ha boldoggá akarja tenni és valós kapcsolatot akar kialakítani. „De őszintén szólva nem tudom, hol kezdjem el” – foglalta össze problémáját.

A tanácsadó szerint ha egymásra akadtak a társkeresőn, meg is van az első lépés, a találkozó időpontját pedig rögzíteni kell. Azt javasolta a férfinak, hogy jelezze, hogy zavarja a tömeg és hogy szeretne lépésről lépésre haladni. Fontos a nyitottság, meghallgatni a másik fél javaslatait a randira vonatkozóan.

„Itt meglátod majd a nyitottság szépségét, a kompromisszumnak oldania kell a félelmeidet. Tartsd szem előtt, hogy a randizás nagyon más, mint amihez hozzászoktál. Jobban fogod érezni magad, ha időt tudsz szánni rá és valóban megismerheted őt. Nincs garancia a szexre az első randin, mint a szexmunkásokkal való tranzakciós kapcsolatban, amit már megtapasztaltál” – javasolta a szakértő.

Egészen durva sztorikat is látnak a párkapcsolati bonyodalmakról a virágkötők. Pás Nikoletta a Reggeliben említett meg ezek közül néhányat:


Nyitókép: Getty Images

#Életmód#párkapcsolat#szex#félelem#magány#csúfol

Címlapról ajánljuk