Életmód

Rémisztő: vigyázzon, ha ezt látja a wc-papíron!

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 22. 9:20

Egy tiktoker árulta el, miért vannak kis dudorok a wc-papíron a nyilvános mosdókban. 

A DailyMail szúrta ki Dane Jones tartalomgyártó egyik videóját, amiben azt mutatja be, hogy veszélyes dologra figyelmeztetnek a nyilvános mosdókban lévő toalettpapírokon megfigyelhető jelek, illetve kis bemélyedések.

Dane Jones a TikTok-on elárulta, hogy a kis bemélyedéseket a kábítószerfüggők hagyták maguk után, amikor letörölték a tűiket.

@dane_jones Share this with family friends it could safe their life! 😳#fypシ #greenscreen ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya


Videójában úgy fogalmaz:

„Ha a vécépapír így néz ki egy nyilvános illemhelyen, akkor a lehető leggyorsabban ki kell jutnod onnan. Ha jobban megnézed, egy csomó apró, piros vérfoltot látsz. Ezek nem orrvérzésből, vagy egy kis balesetből származnak. Ez azért van, hogy valaki a tűit tisztította –  pontosabban a piszkos tűket.” 

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a vérrel érintkezve olyan súlyos betegségeket lehet elkapni, mint a Hepatitis B és C vagy a HIV-vírus. 

Drogtúladagolásba halt bele egy egyéves kisfiú New Yorkban, ugyanabban a bölcsődében három másik gyerek is rosszul lett, őket kórházba vitték. A vizsgálat szerint fentanilt lélegeztek be, amit a gyerekek matraca alatt rejtegettek:


Nyitókép: TikTok

 

#Életmód#wc-papír#higiénia#tiktok#veszély

Címlapról ajánljuk