Életmód

A luxuseszkort elmondta, milyen nőt keresnek a sikeres férfiak, és hogy miért nem jó sugar babynek lenni

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 12. 13:34

A szexmunka lelkileg megterhelő, a férfiak pedig nem akarják sikeresnek látni sem őt, sem a többi nőt. Piper szerint a nőknek össze kellene fogniuk, mert ismerik a férfiak kis titkát. A sikeres eszkorthölgy sugar daddykről, előlegről és a szex értékéről is beszélt. A többi társszolgáltatást nyújtó nővel nem versenyez, arra viszont korán rájött, hogy milyen hatalma van.

„Élj rajtam keresztül!” – biztat YouTube-csatornáján Piper, aki videóiban az elit szexmunkások hétköznapjait, nehézségeit, útjait mutatja be. Fontos kiemelni, hogy Piper saját elhatározásából döntött a szexmunka mellett, elismerve, hogy annak lelki része rendkívül megterhelő. Még úgy is, hogy állításai szerint dollármilliomosok, a legnagyobb cégek vezetői, sikeres vállalkozók és politikusok hevernek a lábai előtt. Talán nem meglepő, hogy – több magyar hírességgel egyetemben – ő is az OnlyFans nevű előfizetéses felületen egészíti ki jövedelmét. 

Piper egy videóban arról beszél, hogy apa nélkül nőtt fel, ami elég tipikus, de lehetővé tette számára, hogy a maga módján értse meg a férfiakat, saját tudásra tegyen szert róluk. „Mivel nem volt apukám, akartam egy apukát” – mondja, utalva a sugar daddy kifejezésre, amit a nőket kitartó gazdag férfira használnak. 18 éves korában sztriptíztáncosnak állt Minneapolisban, a melleit is megműttette, és ebben az évben lett először sugar daddyje. Így aztán egészen fiatalon rájött, milyen az, ha van pénze, megismerte, milyen hatalma van a testének.

Ezek után beutazta az Egyesült Államokat, sokfelé táncolt, élvezte, hogy „emberekkel találkozhatott” mindenfelé a világban. Sosem volt rosszindulatú, mindig a maga dolgával törődött. Azt nem árulta el, pontosan hogyan lett belőle eszkort, csak azt, hogy ez számára „természetes” volt. Egy videóban utalt rá, hogy 2019-ig csak félállásban dolgozott a társszolgáltatási területen, előtte mindig volt sugar daddyje. 

A lányok dühösek lesznek, de valójában mind szexet árulunk, csak másképp. 

Én már nem táncolok többé a klubban, az asztalon a dollárokért, vagy nem megyek a privát szobába szopni, a saját otthonomban csinálom” – mondta egy videóban, amelyből kiderül, több lakása van, az egyiket az üzlet céljára tartja fenn, de van, amelyik a sajátja, ahol él. Állítása szerint főiskolára is járt, van diplomája, ami lehetőséget ad neki a kiszállásra: „Egy nap saját üzletet indítok, ha befejezem ezt a karriert.”

Piper a videóiban úgy hivatkozik magára, mint üzletasszonyra vagy épp „call girl vezérigazgatóra”. „Szabad vagyok, független vállalkozó, adót is fizetek” – állítja, hozzátéve, hogy még az anyja is tudja, mivel foglalkozik. Sokszor hangsúlyozza, hogy nem szégyen, amit csinál, legalább öt embernek ad munkát, és több, fiatalokat segítő alapítványt is támogat. A dolog erkölcsi részéről pedig úgy fogalmazott: 

A nők talán nem hiszik el, de ha a férjük olyasvalakihez jár, mint én, attól én még nem akarom őt, csak egy éjszakára, aztán visszaküldöm (a feleséghez), utána nem hívom, és nem lesem az üzeneteit.

Sugar daddy vagy ügyfél? 

Bár a területre kevésbé rálátók úgy gondolhatják, hogy egy állandó, fizető partner – az említett sugar daddy – kényelmesebb megoldás lehet, Piper szerint ez nincs így

Ezek a férfiak ugyanis jellemzően teljes kontrollt akarnak, ezért fizetnek – vagy ha úgy tetszik, ajándékoznak. 

Ez a helyzet érzelmileg nagyon megterhelő lehet, mert a két fél bevonódik, függetlenül a kapcsolat sajátos körülményeitől. „Az ügyfelek viszont jönnek és mennek. Nem akarnak uralkodni rajtad, csak nagyon átmenetileg. És csak akkor hívnak, akkor írnak emailt, ha meg akarnak ajándékozni, az időbeosztás pedig rajtad áll. Nem kell előre lekötni időpontokat, mint egy sugar daddyvel. Sokféle sugar daddyvel volt dolgom, például a legutóbbi szinte az őrületbe kergetett” – magyarázza. Ez a meg nem nevezett férfi olyan érzelmi bevonódást alakított ki nála, hogy a kapcsolatuk után tanácsadásra kellett járnia. Legalábbis erre utal az a tanácsa, amely szerint aki ilyen férfiakkal kezd, jobb ha félretesz, mert kell majd a pénz a terápiára. Talán a bevásárlások, luxusajándékok, utazások kényelmesnek tűnnek, de ez a helyzet oda vezet, hogy a nő azonnal mindent megad, míg egy jövő-menő ügyfél esetében világosak a határok. 

Játssz velük, és küldd őket haza

– foglalta össze tapasztalatait, kiemelve: egy sugar babynek nagyon nehéz kiszabadulnia a kapcsolatból. Olyan nőket is ismer, akik végül összeházasodtak a sugar daddyjükkel, ez azonban egészen más történet, nem biztos, hogy ezek valódi kapcsolatok. Ráadásul saját tapasztalatai alapján az ügyfelektől több tiszteletet kap, jobban viselik magukat, és boldoggá akarják tenni őt. Állítása szerint volt olyan exkluzív partnere, akivel szerződést kötöttek kapcsolatuk kereteiről, jó suggar daddy viszont nem létezik, mert szerinte mindegyik olyan szintű kontrollt akar a pénzéért, mintha „bele akarna mászni a fejébe”, például mindent tudni akar róla és családjáról. 

Szerinte azonban sugar daddynek lenni sem a legjobb dolog, mert veszélyes, „olyan, mintha barátnőd lenne”. A férfiaknak adott tanácsa így hangzik:

Legyél ügyfél. Vigyél ajándékokat. Kényeztesd el. Ne várd el tőle, hogy sms-ezzen veled – hacsak nem akarsz sugar daddy lenni.

Piper megemlítette: vannak, akik hónapokra előre foglalnak nála időpontot, és megesik, hogy a megelőző időszakban már üzenetekkel traktálják. Ezt annyira nem szereti. 

Egy korábbi videójában egyenesen kijelentette, hogy eszkortként sokkal több pénzt lehet keresni, mind sugar babyként.

Lelkileg megterhelő

Piper szerint ahhoz, hogy egy eszkortnő „épelméjű” maradjon, a legfontosabb, hogy törődniük kell a testükkel: „Nincs az a pénzösszeg, amivel valaha is pótolhatod a tornateremben töltött időt!” Az edzés szerinte a testet és a lelket is egészségesen tartja, ő maga a jógára és a súlyzós edzésre esküszik.

A második, hogy a nők, legalábbis az eszkortok közt nincs versengés – bezzeg a férfiak folyton azt nézik, kinek van nagyobb háza vagy kocsija.

Soha ne nézz körbe, nem számít!

– mondta az egyik videójában, azt állítva, hogy a versengés csak fájdalmat okoz.

Piper praktikus tanácsokkal is szolgál. Ő főként emailben egyeztet az ügyfelekkel, és azt tanácsolja: nem számít, mi történik, a válaszlevélben nem szabad kiadni a telefonszámot. Az ügyfelekkel egyeztetés egyébként szerinte stresszes munka. Fontosnak tartja, hogy a foglaláskor 20 százalék előleget kér, és akkor nem kell idegeskedni az esetleges lemondások miatt.

Sikeres nőt akarnak a sikeres férfiak?

Olyan, politikailag nem korrekt kijelentéseket is tesz, miszerint a férfiak nem a sikeres nőkre vágynak, legalábbis nem azokra, akik több pénzt keresnek, és karrierjük magasabbra ível, mit az övék. És ez a legkevésbé sem a nők hibája. 

„Tegyük fel, erős férfi vagy, vezérigazgató, cégtulajdonos vagy hasonló pozícióban… Őszintén tedd fel magadnak a kérdést, uram, tetszene neked, kényelmes lenne, rendben lenne, ha a nő több pénzt keresne, mint te és/vagy magasabb pozícióban lenne? Tudnád kezelni? Ha engem kérdezel: nem” – mondta egy vonatkozó videójában, amely szerint emiatt van az is, hogy csak a nők 4 százaléka dolgozik vezető pozícióban. Mivel a nők egyenlő szerepet töltenek be úgy, hogy valójában még nem tudták elérni azt. Szeretné, ha sokkal több nő lenne vezető, beleértve magát is. 

Piper szerint ő kifejezetten sikeres nő – a Twitteren például eszkort CEO-nak nevezi magát –, és nemcsak a hasonló szolgáltatásokat nyújtó versenytársaihoz képest, hanem mert vállalkozik. Mondandójában azonban nem is annyira árnyaltan felsejlik, hogy talán mégsem érzi magát mindig egyenlőnek. Piper szerint ugyanis a férfiaknak tudniuk kell, hogy ha lenyomják a nőket, azok fel fognak emelkedni, még magasabbra.

Alig várom, hogy mi, nők – beleértve magamat is – felemelkedjünk.

Pedig mint mondta: nemhogy nem utálja a férfiakat, kifejezetten kedveli őket, de azt is szeretné, ha a férfiak sikeresnek és erősnek akarnák látni őt.

Hetente 50, évente nagyjából 1000 férfit fogad, ez már szerinte is tekinthető statisztikai alapanyagnak: a férfiak 90 százaléka nem sikeres nőként tekint rá, és jó eséllyel nem is akarják, hogy az legyen. Szerinte a nőknek meg kell őrizniük nőies vonásaikat, de tudatossággal párosítva, tudván, hogy egyenlőek. A nők szerinte extrém erőt képesek felmutatni, és össze kell fogniuk, mert tudják férfiak a kis titkát: hogy szükségük van a nőkre.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: Pixabay

#Életmód#szexmunka#eszkort#minneapolis#ma

Címlapról ajánljuk