Életmód

Fertőzést kapott szívműtétje után Körtvélyessy Zsolt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. augusztus 3. 6:38

Körtvélyessy Zsoltot, a Barátok közt Hoffer Józsiját szívritmuszavar miatt műtötték meg. Pár nap után hazaengedték, de otthonában rosszul lett és azóta kórházban küzd a fertőzés ellen.

Lassan egy hete, hogy kórházban küzd egy konok bakteriális fertőzéssel Körtvélyessy Zsolt, aki a múlt héten szívműtéten esett át, írja a Blikk. A 82 éves színész, a Barátok közt Hoffer Józsija szívritmuszavarral küzdött, és a múlt héten sikeresen meg is műtötték. Két nappal az operáció után hazaengedték, szombatra pedig a műtéti seb begyulladt és az otthonában lábadozó színész belázasodott.

Körtvélyessy Zsolt visszament a kórházba és azóta is ott kezelik a kialakult bakteriális fertőzés miatt. A színész azt mondta a Blikknek, hogy még egy hétig biztosan bent lesz a kórházban, mert még nem ment le a gyulladás a szervezetében, és emiatt háromféle antibiotikumot is kap.

Még a tegnapi nap folyamán is nagyon rosszul voltam, rázott a hideg. Szerencsére ez mára elmúlt, jobban vagyok

mondta Körtvélyessy Zsolt, akinek családtagjai nagyod aggódnak érte:

Sajnos, a szeretteim nagyon aggódnak értem, talán jobban is, mint én önmagamért. Természetesen rendszeresen látogatnak, és reménykednek benne, hogy nemsokára jobban leszek.

Körtvélyessy Zsolt tavaly novemberben is átesett már egy kisebb műtétren, akkor egy nyaki ér elzáródása miatt került kórházba. Idén tavasszal aztán ismét rátalált a szerelem.

Nyitókép: RTL

#Életmód#Körtvélyessy Zsolt#szívműtét#kórház#fertőzés#Barátok közt#hoffer józsi

Címlapról ajánljuk