Életmód

A Szomszédok Jutkájának drámai vallomása: Hiba volt, hogy egy kamasz gyerek mellé férfit hoztam a házhoz

rtl.hurtl.hu

2023. július 8. 17:22

Ivancsics Ilona azt viszont nem bánja, hogy annak idején nem engedte szerepelni Bence fiát a sorozatban.

Ivancsics Ilona, a Szomszédok egykori Jutkája volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásának legutóbbi vendége – szúrta ki a Blikk

A színésznő a műsorban arról beszélt, hogy fia, a most 32 éves Bence éppen akkor született, amikor a Szomszédok a csúcson volt, ám Ilona nem akarta, hogy szerepeljen a gyermeke a szappanoperában.

Jól döntöttem, nem akartam ebbe belevinni. Azt gondolom, hogy ő is egyetért velem

– mondta Barcelonában élő fotós fiáról a színésznő. Hozzátette: „Megtanultam azt a fiamnál, hogy nem kell, hogy mindennap felhívjon, nem kell, hogy hetente felhívjon.

Az a lényeg, hogy rendben van. Igyekszem normális anya lenni. Meg szoktam olykor kérdezni, hogy »Bence, olyan jó lenne, ha most már lenne unokám«, erre viszont azt feleli: »anyu, hagyjál békén«.

Egyébként Ivancsics ma már úgy látja, lehet, hogy hibázott azzal, hogy 15 évig tartó kapcsolatának vége után egy kamasz gyerek mellé egy férfit hozott a házhoz, ezzel egy rivalizálást kialakítva. „Talán nem volt helyes. Az is lehet, hogy nem is kérdeztem meg Bencét. Kényes kérdés. Meg kellett volna” – ecsetelte.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:


Nyitókép: MTI/Soós Lajos

#Életmód#ivancsics ilona#szomszédok#Jutka#unoka

Címlapról ajánljuk