Életmód

Kétségbeesve kér tanácsot a férj, mert olyan sokat szexel – a barátnőjével, két szeretőjével, meg aki szembejön

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 9:20

 Nejével a szex „elmegy”, míg barátnőjével „csodálatos”.

Egy kétségbeesett férj kért tanácsot a The Sun szakértőjétől, közölve, hogy túl sokat szexel – csak éppen nem a feleségével. A 27 éves férfi elmondta, hogy a nejével a szex „elmegy”, míg barátnőjével „csodálatos”. És nem ő az egyetlen.

A férfi elmondta, hogy egy éve házasodott össze nála egy évvel fiatalabb feleségével, de nem volt olyan hét, hogy ne csalta volna meg. Ha nem barátnőjével – akit kamaszkora óta ismer – akkor két munkatársával, akikkel rendszeresen le szokott feküdni. Ők ketten tudnak egymásról, és elmondása szerint élvezi, ahogy folyamatosan flörtölnek vele, a figyelméért versengenek.

De barátnője és két szeretője sem elég neki. Mint elmondta, mellettük rendszeresen vannak egyéjszakást kalandjai, amit elősegít, hogy a reklámszakmában dolgozik, és mindig találkozik új emberekkel.

Az előző héten öt különböző nővel feküdtem le 

– közölte a férfi, aki már kezd aggasztani, hogy folyamatosan a szexre gondol, és semmi sem elég neki.

A The Sun tanácsadója közölte vele, hogy a leírás alapján ki szexfüggőségben szenved, és közölte vele, hogy keressen profi segítséget, hogy megtalálják a függőségének kiváltó okát. Emellett azt tanácsolta neki, hogy beszéljen a feleségével arról, hogyan tudná elérni, hogy többször éljenek nemi életet.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Életmód#szex#férj#szexfüggőség#szerető#barátnő#egyéjszakás kaland

Címlapról ajánljuk