Életmód

Könyörög egy holland város a nudistáknak, hogy ne szexeljenek a strandon

rtl.hurtl.hu

2023. június 10. 15:17

Veere azt szeretné, hogy ha a szexuális vágyát lehetőleg mindenki hazavinné magával. 

Egy dél-hollandiai város kampányt indított, hogy lebeszélje a nudista strand látogatóit a strandon és a dombokon való szexről – írja a Guardian

Veere önkormányzata csütörtökön új strandtáblákat helyezett ki, amelyek arra figyelmeztetik a kéjsóvár vendégeket, hogy 

a dombokra hatóságilag tilos belépni, a nyilvános szex tilos, és „fokozott ellenőrzés” van érvényben a „dűnéken, a természetvédelmi területen és a strandon folytatott szexuális találkozóhelyi tevékenységek” elleni küzdelem érdekében.

Az „Oranjezon projektet” az inspirálta, hogy az önkormányzathoz, a vízügyi hivatalhoz és a helyi természetvédelmi szervezethez számos panasz érkezett „meztelenül szórakozók által végrehajtott szexuális cselekményekről”, és úgy tűnt, hogy egyes csoportok előre megszervezték az együttléteket.

„A dűnék rendkívül fontosak a helyi közösség számára, így meg kell védeni őket a nemkívánatos viselkedéstől, amely károsítja a természeti környezetet és zavarhatja a többi nyaralót” – mondta Veere polgármestere, Frederiek Schouwenaar az Observernek küldött nyilatkozatában.

A Guardian is emlékeztet, hogy a naturista szervezetek is fontosnak tartják, hogy a meztelen napozást elhatárolják a szexuális tevékenységtől. Karlien Lodewijk, az NFN Open en Bloot nudista kikapcsolódási egyesület szóvivője elmondta: 

A szex a szabadban nem meztelen kikapcsolódás, és azok, akik napozni jönnek, ugyanúgy zavarónak találják, mint mások. A meztelen kikapcsolódás valódi szabadságérzetet ad, és nagyon egészséges valódi meztelen testeket látni. De a szabadtéri szextől elhatárolódunk

 – fogalmazott.

Egy a lapnak megszólaló étteremtulajdonos viszont arról beszélt, hogy 14 éve van a parton, és soha nem volt még ezzel problémája. Szerinte a világ kezdete óta létező jelenség, hogy néhányan a dűnék között randiznak – ő inkább a koktélt rendelő vendégek személyi igazolványának ellenőrzése miatt aggódik. 

Nyitókép: Pixabay

#Életmód#hollandia#veere#város#nudista#nudista strand#szex#napozás#felszólítás

Címlapról ajánljuk