A 7 éves divattervező kisfiú azt állítja, hogy ő Gucci reinkarnációjaMár Sharon Stone-nak is készített ruhát.
Életmód

A 7 éves divattervező kisfiú azt állítja, hogy ő Gucci reinkarnációja

rtl.hurtl.hu

2023. május 22. 16:52

Már Sharon Stone-nak is készített ruhát.

A most 7 éves Max Alexander még 4 éves korában egy családi vacsora alkalmával jelentette be, hogy divattervező lesz, és azóta már több mint száz darabot tervezett. A kisfiú édesanyja a People magazinnak exkluzív interjúban mesélte el, hogyan fedezték fel Max tehetségét.

Nem én vettem észre, hanem ő mondta el nekünk. Éppen vacsoráztunk, amikor szó szerint csak bejelentette: »Szükségem van egy próbababára.« Nagyon komoly volt, nem nevetett. »Miről beszélsz? Sosem mutattad, hogy érdekelne a divat« – mondtam neki, mire ő azt felelte: »Azért, mert sosem volt próbababám. Ha szerzel nekem egyet, akkor megmutatom, hogy divattervező vagyok«

– idézte fel az anyukája, Madison, aki kartonból készített egy próbababát Maxnek a beszélgetés után. A kisfiú rögtön munkához látott, majd pár darab után kérlelni kezdte az anyját, hogy tanítsa meg varrni. Madison először túl fiatalnak gondolta az akkor még csak 4 éves gyereket, így csak az ölében ülve nézhette a folyamatot, azonban hamar ő maga is varrni kezdett, és túlszárnyalta az anyukáját is, így beíratták egy helyi varrótanfolyamra is.

A kisfiú nagyszülei Montrealban dolgoztak a divat világában, és már az anyukája édesanyja és nagyanyja is varrónő volt, azonban a 4 éves kisfiú erről mit sem tudott, amikor kijelentette, hogy a divattal akar foglalkozni. Az anyuka szerint Maxnek a génjeiben van a divattervezés, a kisfiú a People magazinnak még azt is kijelentette, hogy előző életében ő volt Guccio Gucci, a híres divatház 1953-ban elhunyt alapítója.

Madison szerint Max a legtöbb fogást próbálkozás útján tanulta meg, és azóta is kitart szenvedélye mellett, amivel igazán lenyűgözte a családját, mivel az ilyen fiatal gyerekek érdeklődése szinte akár napról napra is változhat. A kisfiú szeretne majd saját divatházat alapítani, és talán nem is olyan elérhetetlen a célja, mivel már saját divatbemutatói is voltak, és Sharon Stone is rendelt tőle egy kabátot. Az anyja szerint a kisfiú célja mégsem a hírnév, csak azt szeretné, ha az emberek jól éreznék magukat a ruháiban:

Azt szeretné, ha a nők gyönyörűnek éreznék magukat a ruháiban, ez hajtja. Sosem mutatta, hogy szeretné ő is viselni a női ruhákat, és férfi darabokat sem gyárt. Tényleg azt szeretné, ha a nők, legyen bármilyen a ruhaméretük, szépnek éreznék magukat.


Max Alexander ruháit itt lehet megnézni.

Nyitókép: skynesher / Getty Images

#Életmód#Gucci#divattervező#reinkarnáció#Karrier#gyerek

Címlapról ajánljuk