Életmód

Krokodilvért iszik egy üzletember, hogy formában maradjon

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 17:36

Esküszik a koktélra.

Az 52 éves thaiföldi Rojakorn Nanon minden reggelét egy pohár krokodilvér és egy thai feles, a lao khao keverékével kezdni, és állítása szerint sosem érezte még magát jobban – írja az Oddity Central. Az üzletember azért kezdett bele a különös kúrába, mert folyton gyengének és kimerültnek érezte magát, de ma már annyira energikus, hogy esküszik a módszerre.

A thai férfi esténként is iszik egyet a keverékből, ami elmondása alapján nemcsak a szerveinek, de a vérének és az idegrendszerének is jót tesz. Nanon két hónapja kezdte el inni a fura koktélt, miután rátalált a csodaszerre egy helyi krokodilfarm tulajdonosánál. A forgalmazó szerint a krokodiloknak nagyon kevés vérük van, ezért keveri össze a felessel, a keveréket pedig 6 és 9 dollár közötti áron értékesíti. 

A krokodilfarm tulajdonosa szerint a terméke segíti a vérkeringést, erősíti a vörösvérsejteket, növeli a vérlemezkék és fehérvérsejtek számát, és jótékony hatása van a petesejtekre és a spermára is. Elmondása alapján a krokodilvér a terméketlenséget is gyógyítja. A koktél előállításához három és négy év közötti krokodilokat áldoz fel, amiknek vére egyedenként csupán 1-2 pohárra elég.

Nyitókép: valdore / Getty Images

#Életmód#krokodil#vér#energia#thaiföld#koktél

Címlapról ajánljuk