Életmód

Koronázás: egy 79 éves zeneszerzőnek magyarázkodnia kell, hogy ő nem Meghan Markle volt álruhában, de sokan nem hisznek neki

rtl.hurtl.hu

2023. május 11. 18:04

Pedig szinte összekeverhetetlenek!

Amikor III. Károly koronázásának utóhatásai kerülnek szóba, az ember könnyen valamilyen szaftos, Harry herceggel kapcsolatos cikkre gondolhat. 

Nos, ezen már rég túl vagyunk.

Elterjedt ugyanis egy pletyka a közösségi médiában, hogy a hivatalos közléssel ellentétben Meghan Markle mégsem maradt az Egyesült Államokban, hanem részt vett a ceremónián, de álruhában. A bejegyzések mellett rendszerint ennek a férfinak a fotója szerepelt: 


A szóban forgó férfi egyébként a 79 éves Sir Karl Jenkins zeneszerző (aki olyan műveket írt, mint pl. az Adiemus), és azért (is) kapott meghívót, mert a ceremóniához is komponált különböző darabokat. 

Jenkins két nappal ezelőtt a TikTokon oszlatta el az arról szóló kételyeket, hogy ő vajon tényleg ő, vagy az álruhás Meghan Markle. 

@karljenkinsofficial Sir Karl Jenkins sets the record straight on his attendance at the coronation. #fyp #coronation #disguise #karljenkins ♬ Jenkins: Adiemus - Karl Jenkins


„Úgy tudom, nagy az érdeklődés irántam, mióta megjelentem III. Károly király koronázásán” – mondta Jenkins a klipben. „Eléggé meglepett, hogy néhányan azt hitték, hogy Meghan Markle vagyok álruhában” – magyarázta, és hozzátette, olyan pletykák is voltak az interneten, hogy ő azért volt ott, hogy „ellopja a koronaékszereket”. 

Nos, mindig így nézek ki. 18 éves korom óta van bajszom. Akkoriban nagyon divatos volt. Szóval így nézek ki, semmi baljóslatú vagy meglepő nincs benne

– magyarázta a majdnem 80 éves zeneszerző. 

Jenkins videója alatt megjegyezték a kommentelők, hogy Jenkins videója pontosan olyan, mint amilyet az álruhás Meghan készítene. Mások arról írtak: nincsenek meggyőzve, mivel még soha nem látták együtt Jenkinst és Meghant. 

„Nem árulunk el, Meg” – kommentálta egy másik felhasználó.

Nyitókép: Vivien Killilea/Getty Images és Max Mumby/Indigo/Getty Images

#Életmód#karl jenkins#zeneszerző#koronázás#meghan markle#elmélet#álruha

Címlapról ajánljuk