Életmód

„Itt állok a dobozok fölött tokától bokáig takarító cuccban” – Tóth Gabinál nem éppen úgy alakult az anyáknapja, ahogyan tervezte

rtl.hurtl.hu

2023. május 8. 18:12

Nem jutott idő rá, hogy csodálja a naplementét a családjával. 

Anyák napja alkalmából írt bejegyzést a család.hu-ra Tóth Gabi, aki azzal kezdte, hogy ugyan a lánya még csak három éves, már négy éve ünnepli ezt a napot, azóta, hogy pozitív lett a terhességi tesztje. 

A fejemben úgy élem meg, hogy ma ágyba kapom a kávét, Hannika elénekel nekem egy négysoros dalt, amitől azonnal zokogni kezdek, aztán elmegyünk ebédelni valahova. Ezt követően Hanni – természetesen a Krauszom segítségével – átnyújt nekem egy szál virágot, amitől persze megint bőgök egy sort, majd, mint a mesékben, kiülünk együtt a madárcsicsergős kertünkbe egy plédre és csodáljuk a naplementét…  

– írta, és hozzátette: „A valóságban ez úgy néz ki, hogy itt állok a dobozok fölött tokától bokáig takarító cuccban, vakarom a fejem és próbálom eldönteni, hogy mit hova tegyek. Főleg úgy, hogy a fele a bútorainknak még nincs kész. (…) Szóval az új otthonunk az én igazi anyák napi ajándékom és ha semmi más nem történik, csak itt ölelem magamhoz Hannikámat a dobozok között, vagy akár madárcsicsergős kertünkben, akkor már mindenem megvan, amit kívánhatok.”

Az énekesnő elmesélt egy másik történetet is, amely nem hagyta nyugodni. Történt, hogy az édesanyja elvitte a lányát a játszótérre, aki egyébként nagyon szeret ölelgetni, barátkozni. „Tekintve, hogy 2-3 éves gyerekekről van szó, eddig mindig őszinte, ártatlan reakció volt a válasz, akkor is, ha nem feltétlenül aratott sikert a hirtelen szeretetcunami. Legutóbb azonban anyu olyat mesélt, amitől elakadt a szavam. Az egyik anyuka odament anyuhoz, és utasította, hogy csináljon valamit az unokájával, mert az molesztálja az ő gyerekét. Mooolesztááálja! Ezt a kifejezést használta a 3, azaz hároméves lányomra, hogy molesztálja az ő gyerekét. El tudjátok képzelni, ahogy kicsi, ártatlan gyerekek, akik éppen tanulják kifejezni az őszinte érzelmeiket, „molesztálják” egymást? Mert én nem tudom” – írta az énekesnő, aki ugyan nagyon felhúzta magát az eseten, állítólag az ott lévő anyukák, akik hallották az esetet, ugyanolyan döbbenten figyeltek fel az említett szóra, mint Tóth Gabi édesanyja. 

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

#Életmód#tóth gabi#takarítás#anyák napja

Címlapról ajánljuk