Életmód

Masszív szextúrára indul egy OnlyFans-sztár, minden amerikai államban le akar feküdni egy rajongóval

rtl.hurtl.hu

2023. április 3. 18:57

És azt állítja, a külső nem számít. 

Stella Barey havi 200 000 dollárt keres azzal, hogy „minden egyes nap” szexel az OnlyFansen, de most meghálálná a rajongók szeretetét azzal, hogy szexturnéra indul az Egyesült Államokban.

Az OnlyFans sztárja elárulta, hogy minden egyes amerikai államban szexelni akar egy rajongóval – és nem érdekli a külső. 

Az újonnan szinglivé vált 24 éves lány több mint 600 000 követőt gyűjtött össze a TikTok-on azzal, hogy bemutatja elfoglalt „szexmunkás” életét.

A rajongóiról az Iced Coffee Hour podcastben beszélt Barey: „Sokan közülük sokkal őrültebbek nálam, és rengeteget tanítanak nekem a szexről, rengeteg új ötletet adnak olyan dolgokhoz, amiket ki akarok próbálni, úgyhogy szuper hálás vagyok nekik.”

Majd bevallotta: 

Valószínűleg sokukkal szívesen lefeküdnék.

„Amikor egy fontos mérföldkőhöz érek, mondjuk, elérem az 500 ezredik vagy egymilliomodik Twitter-követőmet (nem tudom, ez lehetséges-e), szóval, szeretnék turnézni az államokban” – idézte a podcastben elhangzottakat a DailyStar.

A podcast házigazdái arról kérdezték Bareyt, hogy mi történne, ha nem vonzódna a rajongóhoz, de elárulta, hogy a külső nem számít neki.

„Valószínűleg olyan rajongót választanék, akiről úgy érzem, hogy hasonló az érdeklődési körünk, de nem csak azért szexelek emberekkel, mert vonzódom a kinézetükhöz” – mondta.

Elmagyarázta, hogy inkább egy „személyiségtípushoz” vonzódik, és szereti megmutatni az embereknek, „hogyan érezhetnek új dolgokat”.

Az OnlyFans sztárjának már 457 ezer követője van a Twitteren, és azoknak a rajongóknak, akik szeretnének bekerülni az esélyesek közé, sietniük kell, mert a sztár már most elkezdte fogadni a jelentkezéseket.

Habár állítólag özönlenek az ajánlatok, Barey még soha nem szexelt rajongóval, és mielőtt szingli lett, az elmúlt hét évben mindössze öt férfival feküdt le. Mióta egyedülálló, csak más pornósztárokkal szexelt. 

Nyitókép: Instagram

#Életmód#OnlyFans#szextúra#egyesült államok#rajongók#szex#stella barey

Címlapról ajánljuk