Életmód

Gyereket vállalna 26 éves párjával a 62 éves nagymama

rtl.hurtl.hu

2023. március 7. 20:34

Cherylnek és Qurannak hárommillió TikTok-követője van, de OnlyFans-en is fenn vannak.

Egy 62 éves nagymama, Cheryl McGregor hét gyermeknek adott életet, de úgy érzi, vállalna egy nyolcadikat is 26 éves barátjával, Qurannal. Az amerikai Atlantában élő pár erről a brit ITV reggeli műsorában beszélt, a műsort a Sun szemlézte.

Azt mondják, a korom miatt nem tudnék gondoskodni egy babáról. Több energiám van, mint sok fiatalnak, aki gyereket vállal

– jelentette ki Cheryl, hozzátéve, hogy ő már nem szülhet, de három béranyával is felvették a kapcsolatot, és az örökbefogadás is felmerült.

A párnak egyébként hárommillió követője van TikTokon, és elárulták, hogy a családtagjaikkal is meg kellett harcolniuk, hogy elfogadják őket. 2012-ben egy gyorsétteremben ismerkedtek meg, ahol mindketten dolgoztak, de még évekig nem volt köztük romantikus kapcsolat. 2020-ban egy boltban találkoztak, ahol Cheryl akkor pénztárosként dolgozott.

Az OnlyFans-en is fenn vannak, de azt mondják, sok gyűlölködő üzenetet is kapnak az interneten, a szavaknak azonban nincs hatása számukra.

Éljük tovább az életünket, mert boldogok vagyunk, nagyon boldogok vagyunk, ez egy boldog, egészséges házasság, családot akarunk alapítani

– mondta Quran. Cheryl ugyanakkor beismerte, hogy úgy érzi, mintha ketten lennének a világ ellen.

Nyitókép: Instagram / Queen Cheryl

#Életmód#korkülönbség#gyerekvállalás#párkapcsolat#szex#gyengédség

Címlapról ajánljuk