Életmód

„A szárnya a legszexibb” – ennek a német nőnek a Boeing 737 élete szerelme

rtl.hurtl.hu

2023. március 6. 12:52

Mármint szexuális értelemben is.

Saját elmondása szerint „szexuális viszonya” van egy német nőnek a Boeing 737-es repülőgéptípusával: a 23 éves Sarah egy évben harmincszor is utazik, hogy együtt lehessen szerelmével.

A Sun szerint a dortmundi repülőgéprajongó emberekkel is randevúzott, de első útja alkalmával szerelembe esett a 737-essel. Szerelmének tárgya hatvan kisebb és három nagyobb modellben is megnyilvánul, ugyanakkor szomorú amiatt, hogy soha nem lehet kettesben egy igazi géppel.

Szerencsére szeret új helyeket felfedezni, így Stockholmba, Malmöbe, Koppenhágába, Budapestre, Bécsbe és Párizsba is elrepült, a lengyelországi Katowicéban pedig többször tett egynapos kirándulást.

A modellekre, melyekkel az ágyát is megosztja, már több mint másfélmillió forintnyi összeget költött. „Dickinek” hívja „partnereit”, és szerinte a szárnyuk a legszexibb bennük. Öt repülős tetoválása is van.

Nemrég egy új típussal is megismerkedett, ami hasonlít „Dickire”, de kidolgozottabb szárnyai vannak. Charlie-nak nevezte el. Élvezi az ismerkedést, de azért reméli, hogy a közeljövőben összeházasodhat a 737-essel, bár erre egyelőre – a szoros kötelék ellenére – nincs lehetőség. Ám ezért nem akar elköltözni Németországból, kitart a modellek és a repülőutak mellett.

Nyitókép: Facebook / Sarah RoDo

#Életmód#szerelem#szex#gyengédség

Címlapról ajánljuk