Életmód

Babahintába szorult egy 11 éves fiú, megkérte a tűzoltókat, hogy úgy mentsék ki, hogy ne nevessék ki a többiek

rtl.hurtl.hu

2023. február 11. 20:24

Természetesen sikerült a titkos mentőakció.

Különleges kéréssel fordult a hatóságokhoz egy 11 éves nagykárolyi fiú pénteken, írja a Transtelex.

A fiú elpanaszolta, hogy a haverjaival hintázni akartak a kastélykert játszóterén, de neki csak a picike babahinta jutott. Valahogy beleszuszakolta magát, mert nem akart kimaradni, de kiszállni már nem tudott. Egy darabig próbálkozott, de végül feladta és tárcsázta a 112-őt. 

Mivel azt kérte, hogy úgy oldják meg a kiszabadítását, hogy a többiek ne lássák és ne kacagják ki, a tűzoltók egy plédet húztak ki takarásként. Majd pedig tettek egy kört a sráccal a kastélykert körül, mintha csak egy baráti kocsikázásra érkeztek volna.

Miután kiszabadították a hintából, és meggyőződtek arról, hogy nem szorul orvosi segítségre, tényleg elvitték sétakocsikázni.

A tűzoltóság megosztotta, hogy a kisfiú azt kérte, a következő bevetésnél rá is gondoljanak a megmentői, mert szeretne ugyanolyan gondosan vigyázni másokra, ahogy a mentésnél vigytáztak rá. 

A tűzoltóság a közleményében hozzátette: „Természetesen a neve a mi titkunk marad! A Szatmár megyei tűzoltók mindig betartják ígéretüket! Gratulálunk, kissrác, a lélekjelenlétedhez és köszönjük a bizalmat!”

Nyitókép: Facebook 

#Életmód#nagykároly#tűzoltók#babahinta#mentés#transtelex

Címlapról ajánljuk