Életmód

Zámbó Krisztián: Hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt, már túljutottunk rajta

rtl.hurtl.hu

2023. február 6. 20:23

Nincs szakítás.

Délelőtt arról számoltunk be, hogy Zámbó Krisztián egy félmeztelen kép alatti kommentre válaszolva közölte a Facebookon, hogy párjával, Takács Zsuzsikával ismét szakítottak.

Az énekest a Blikk kereste meg a komment miatt, Zámbó pedig elmondta, hogy mégis együtt vannak, időközben már megoldották a problémájukat.

Valóban volt egy kis zavar a kapcsolatunkban, hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt, és újrakezdem az életem egyedül. Bevallom, leginkább az én hülyeségem volt most ennek az oka, de már túljutottunk rajta, és minden rendben van

– magyarázta Zámbó, hozzátéve, az elmúlt időszak történései komolyan megviselték.

„Az édesapám körül kialakult hercehurca nagyon megvisel most a sorozat miatt. A halálának az évfordulója is most volt, ezek újra feltépték a régi sebeket. Sajnos jókora túlsúlyt is összeszedtem az elmúlt időszakban, és ez már annyira zavar, hogy szinte depressziós vagyok tőle. Ott van még az is, hogy 43 éves vagyok, és szeretnék már egy boldog, saját családot. Ez így együtt most sok nekem, és még aludni is képtelen vagyok” – mondta, de hozzátette, korábban is túljutott a mélypontokon, így most is menni fog. 

Előző hírünkben összeszedtük a Zámbó Krisztián-Takács Zsuzsika-párkapcsolat elmúlt, igen viharos időszakát: 

Tavaly július 11-én érkezett a hír, miszerint szakított Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzsika, pedig korábban még a Nyerő páros című műsorban is együtt szerepeltek. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, az énekes az elmúlt pár hónapban:

  • túltette magát Zsuzsikán,
  • de azért bevallotta: nem esik jól neki, ha pajzán megjegyzéseket írnak a képei alá idegenek,
  • majd elmondta: talán mégis újra összejönne volt menyasszonyával,
  • később össze is jöttek: szeptemberben még úgy volt, hogy ő lesz a gyerekei édesanyja.

Nyitókép: RTL

#Életmód#zámbó krisztián#takács zsuzsa#szakítás#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk