Életmód

Tóth Gabi szerint az ő élete olyan kiszámíthatatlan, mint egy orvosé

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 15:58

Nehezen viseli az újratervezéseket az énekesnő. 

Újabb blogbejegyzéssel jelentkezett a kormányzati család.hu honlapon Tóth Gabi énekesnő, amelyben az ünnepről és az újratervezésről írt.

Az énekesnő elmesélte az olvasóinak, hogy amikor vége lett egy tévéshow forgatásának, hirtelen ott találta magát az addigiakhoz képest rengeteg idővel, a családja körében.

Bevallom, egyszerre volt csodálatos és ijesztő, hiszen végre beállt egy rendszer, amit most megint újra kellett tervezni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én az újratervezéseket elég nehezen viselem. 

„Márpedig, ha az embernek gyereke van, akkor az élet egy folyamatos újratervezés. Mint amikor a GPS mondja, csak itt nem balra kell fordulni, vagy a harmadik kijáraton elhagyni a körforgalmat, hanem áttervezni egy napot, egy hetet, vagy akár egy hosszabb időszakot” – tette hozzá. 

Tudom, tudom, viccesen hangzik ez úgy, hogy az én szakmámban eleve teljesen más rendszer van, mint mondjuk annak, aki reggel jár dolgozni és a kora esti órákban végez, és azt is tudom, hogy például egy orvos élete is legalább ennyire kiszámíthatatlan. De én akkor is tényleg mindig próbáltam tervezhetően élni, és hát, hogy is mondjam, mióta Hannika csatlakozott a kis családunkhoz, azóta egy picikét nehezebb.

Miután Tóth Gabi leírta, hogyan töltötték az adventi időszakot és mit kapott a lánya karácsonyra, úgy foglalta össze az elmúlt heteket, hogy „az idei karácsony tartogatott számtalan meglepetést, volt sok öröm, pici bánat (csak hogy meglegyen az egyensúly), de nagyon hálás vagyok az életemért pont így, ahogy van”. 

Remélem, a 2023-as év is ilyen rendszertelen rendszerben zajlik majd a folyamatosan újratervezett életünkben, hangosan, olaszosan, szeretetben. Utóbbi szerencsére fix, és betonbiztos.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

#Életmód#tóth gabi#kormányoldal#család.hu#blog#blogbejegyzés

Címlapról ajánljuk