Életmód

Két vaginája van egy brit nőnek, duplán menstruál, és a szex is bonyolultabb egy kicsit

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 20:42

De már megszokta, és nagyon menőnek találja. 

A 23 éves, Surrey-ben élő Annie Charlotte-nál egy ritka betegséget diagnosztizáltak, amelynek lényege, hogy két vaginája van. Ebből következően két menstruációja van havonta, és állítása szerint két baba is meg tudna foganni a méhében, különböző férfiaktól egyszerre – írja a Mirror

Charlotte-ot tizenévesen diagnosztizálták az uterus didelphys nevű rendellenességgel. Ez azt is jelenti, hogy két méhe és méhnyaka van. A brit nő akkor fedezte fel a kétméhűségét, amikor 16 évesen fogamzásgátló spirált szeretett volna felrakatni magának. 

A diagnózis hatalmas sokként érte Annie-t, akit ezután tájékoztattak arról, hogy mindez milyen hatással lesz az életére. „Azt mondták nekem, hogy a gyermekvállalás nehéz lesz és sok kórházi látogatással jár majd. A leendő babának korán és császármetszéssel kell érkeznie, mivel nem lesz elég helye a terhesség legvégéig” – magyarázta a nő, és hozzátette: a többszörös vetélés esélye is fennáll nála. 

Emiatt régóta aggódik a gyerekvállalás miatt. „Fiatal nő voltam. Éppen kezdtem érdeklődni a randizás és a testem különböző részeinek felfedezése iránt, amikor hirtelen azt mondták, hogy más, mint bárki másé. Tinédzserként az ember normális akar lenni, szóval ez elég ijesztő volt. Nem mondtam senkinek semmit, még anyukámmal is nehéz volt erről beszélnem” – mondta. 

Az egyetemen Charlotte megtanulta elfogadni a testét, és rendszeresen használta a „két vaginám van” poént, hogy megtörje a jeget egy beszélgetés során.

Tényleg elkezdtem elfogadni. Már nem úgy tekintettem rá, mint egy orvosi problémára, és az összes problémára, ami a gyermekvállalásból adódhat, hanem valami olyasmire, ami egyszerűen egy szupermenő dolog bennem.

A nő elmesélte, hogy a két menstruációját fogamzásgátlással kezeli, és mindkét hüvelye „teljesen működőképes”. Állítása szerint minden romantikus partnere kíváncsi volt a testére, de rossz reakciót sosem kapott, mindig csak egy csomó kérdést. 

„Közvetlenül azután, hogy szexeltem egy sráccal, akivel randevúztam, elmondtam neki, mi a helyzet. Finoman szólva zavarban volt, azt mondta, hogy nem vette észre. Megmutattam neki, ekkor még mindig kissé zavarban volt, de egyben le is volt nyűgözve”.

Charlotte 2020-ban létrehozta az OnlyFans-oldalát, amelyből jelenleg „nagyon kényelmesen él”. 

Nyitókép: Annie Charlotte / Instagram

#Életmód#vagina#ritka rendellenesség#két vagina#surrey

Címlapról ajánljuk