Életmód

„Aszexuális vagyok, és a férfiak azt hiszik, hogy meg tudnak javítani a varázspéniszükkel” – meglepő vallomások aszexuális nőktől

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 10:05

Megdöbbentő történeteken keresztül vallottak párkeresési nehézségeikről olyanok, akik ritkán, vagy egyáltalán nem éreznek szexuális vonzalmat mások iránt.

Az aszexuális emberek általában nem tapasztalnak szexuális vonzalmat senki iránt és bár lehetnek és szeretnének is párkapcsolatban élni, de a szexuálitás inkább mellőzik ezekben. Ez megnehezíti az ismerkedést számukra.

A Whisper nevű közösségi oldal arra épül, hogy a világ különböző tájairól származó emberek különféle történeteket osszanak meg egymással névtelenül. Az oldalon megjelent egyik bejegyzésről, ami arról szólt, hogy leendő anyukák saját bevallásuk alapján hogyan csalták meg kedvesüket a terhességük alatt, már írtunk a közelmúltban.

Most egy újabb bejegyzést osztottak meg aszexualitás témakörben, amit a DailyMail szemlézett. Összegyűjtöttük a legérdekesebb történeteket, amiket nők osztottak meg névtelenül az oldalon:

Szó szerint az egyik legnehezebb dolog aszexuálisként randevúzni! Szükségünk lenne egy kifejezetten ilyen társkereső oldalra

– mesélte egy floridai nő, aki a látszat alapján viccet is tud csinálni a helyzetéből. Valakit azonban jobban nyomaszt mindez: 

Aszexuális vagyok és a férfiak azt hiszik, hogy meg tudnak javítani a varázspéniszükkel. Nagyon frusztráló

Valakinek az aszexualitása mellett a saját neméhez vonzódik, ami szintén nehezíti számára a társkeresést:

Kevés frusztrálóbb dolog vagy, mint aszexuálisként randevúzni úgy, hogy közben leszbikus vagyok.

Olyan is akadt, aki fontosnak tartotta, hogy rávilágítson sok férfi szexuális tudatlanságára:

A Tinder-profilomon feltűntettem, hogy aszexuális vagyok, de tulajdonképpen az összes férfi csak azt kérdezi tőlem, hogy ez mit jelenet.

Valaki pedig attól fél, hogy kihasználnák a szexualitását, ha internetes társkereső oldalakon próbálna ismerkedni:

Nagyon szeretnék online társkereső oldalakat használni, de félek, hogy aszexuálisként csak olyan embereket találnék, akik szeretnének szexelni, ezért kihasználnának.


Nyitókép: Gettyimages/Harbucks

#Életmód#aszexuális#whisper#közösségi oldal#vallomás#szex#szexualitás#történet

Címlapról ajánljuk