Életmód

Egy apa 45 percen keresztül tartotta a lánya fejét a repülőn, erre kitört a kommentháború

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 29. 21:08

Cuki apa-lánya pillanat? Vagy súlyosan elkényeztettek valakit? A Reddit felhasználói megosztottak a kérdésben. 

Egy lányáért rajongó apa fotója került fel nemrég a Redditre: a 'therra123' nevű felhasználó készítette ezt a képet, és állítása szerint a férfi 45 percig tartotta a kezét ebben a helyzetben, hogy a lánya jól aludhasson:

Egy apa 45 percen keresztül tartotta a lánya fejét a repülőn, hogy kényelmesen alhasson
Reddit/therra123

A bejegyzést 12 óra alatt több mint 37 ezren kedvelték, és több mint 800-an szóltak hozzá a fotóhoz. 

Az egyik kommentelő azt írta: „jól sikerült szülői munka”, egy másik pedig azt, hogy „ez is a munka része, és ez nem változik meg csak azért, mert a gyerekek már nem kisbabák”. 

Lehet, hogy most még nem is tudja, de mindig emlékezni fog rá, hogy abban a pillanatban az apja keze mennyire megnyugtatta

– idézi egy harmadik felhasználó kommentjét a VT.

De nem mindenki értett egyet azzal, hogy ez a pillanat valóban annyira kedves lenne: többen úgy gondolták, hogy lett volna az alvásra egy jobb megoldás is. 

„Egészen addig aranyos, amíg egy pillanatra el nem gondolkodsz rajta, hogy rájöjj, 100 jobb megoldás is létezne” – írta valaki a Redditen, mások pedig úgy kommentálták: „de tényleg! Csavarj össze egy kabátot és tessék, máris van egy párnád. Vagy itt egy őrült gondolat: kérj a légiutaskísérőtől takarót és párnát”.

A hozzászóláslánc rövidesen egy szülői-nevelői fórummá vált, egy felhasználó azt írta: 

Szerintem, talán népszerűtlen vélemény, de ez nem jó szülői magatartás. Hagyni kéne, hogy a lány maga találja ki, hogyan helyezze magát kényelembe.

Mások is megkérdőjelezték a helyzetet: „El sem tudom képzelni, hogy tudjak aludni, tudván, hogy apukámnak feleslegesen kellett szenvednie”. 

Nyitókép: Reddit/therra123

#Életmód#apa-lánya#apa#repülőút#repülő#reddit

Címlapról ajánljuk