Életmód

Rácz-Gyuricza Dóra: Hiányoznak a kis melleim

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 6:34

De ha a jövőben mégis a mellplasztika mellett döntene, megcsináltatja őket.

Tavasszal született meg Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő kislánya, Kamilla. Rácz-Gyuricza júliusban workshop formájában osztotta meg saját tapasztalatait a lánya születése utáni hat hétről, de az Instagramon is aktívan dokumentálja, milyen az életük most, hogy hárman vannak.

A Konyhafőnök korábbi versenyzője most a rajongói kérdésekre válaszolt az Instagramon, többek között arra, hogy a császármetszésből származó hege mennyi idő után gyógyult meg.

Nagyon szépen összevarrtak, a sebem nem is gyulladt be, semmi baj nem volt vele. Persze, a heg néha még benyilal, de van, akinek egy évvel a szülés után is még érzékeny. Furcsa érzés a császárheg, elsőre idegen látvány, de valahogy mégis mintha mindig ott lett volna. Másképp nem tudom elmagyarázni

– írta az Insta-storyban. Rácz Jenő feleségét arról is kérdezték, hogy meg akarja-e műttetni a melleit. Erre úgy reagált: „Vicc nélkül hiányoznak a kis melleim. Én már évekkel ezelőtt megbarátkoztam velük. Édesanyám a négy gyermekét összesen öt évig szoptatta és csodásak a mellei 60 évesen is! Ha pedig mégis úgy érezném a jövőben, hogy megcsináltatom, hát akkor úgy lesz. Nem feszülök rajta” – tette hozzá. 

Egy kommentelő nem kérdezett, mert azt írta, látja, hogy a pár boldog és „ez örömmel tölti el”, de Rácz-Gyuricza Dóra emlékeztette, hogy „a boldog párkapcsolat nem csak úgy van, az a belefektetett munka eredménye. Bizalom, tisztelet, kommunikáció! Semmi megsértődés, helyette nyílt, egyenes beszéd. Nehéz hallani, amikor valamiben tévedünk? Nagyon. De jobban szeretjük egymást a saját egónknál. Velem könnyű? Hát nem. A Jenővel könnyű? Hahahaha, dehogy! De ha beleszeretsz egy növénybe, ne csak a virágait szeresd, a gyökereit is ápolni kell, mert bizony néha jön az ősz és a tél is.”

Nyitókép: Fókusz

#Életmód#rácz-gyuricza dóra#gyerekvállalás#szülés#baba

Címlapról ajánljuk