Életmód

Novák Katalin megmutatta, hogy súlyzózik Brazíliában

rtl.hurtl.hu

2022. július 11. 18:19

A Bolsonaróval való találkozásra fizikailag és szellemileg is fel kell készülni. 

Az orosz-ukrán háborúról és a hagyományos családi értékek védelméről tárgyal hamarosan Novák Katalin Jair Bolsonaro brazil elnökkel, erre a találkozásra pedig fizikai és szellemi felkészülést is folytatott a magyar köztársasági elnök. 

Konkrétan egy gyúrás alatt készült fotót osztott meg magáról:


Novák korábban azt írta, hogy Brazíliába azért hívták meg, mert az ország hosszú évek óta figyelemmel kíséri, miként segíti Magyarország a családokat. 

„Érdekli őket, hogyan sikerült a gyermekvállalást, a gyermeknevelést és a munkát a középpontba helyeznünk. Brazília a világ egyik legnagyobb országa, gazdasági erejét mutatja, hogy tagja a G20-nak, miközben Kínával, Oroszországgal, Indiával és Dél-Afrikával alkotja a BRICS-országokat, melyek a Föld népességének közel felét képviselve erősítették meg szövetségüket néhány hete. Brazíliavárosban Jair Bolsonaro elnökkel tárgyalok majd, de az első állomás Rio de Janeiro, ahol egy haditengerészeti központot látogatok meg, majd diákokkal és kint élő magyarokkal is találkozom. Sao Paoloban is együtt leszek a kint élő magyar közösséggel, majd a családok magyarországi támogatásáról és annak eredményeiről tartok előadást” – fogalmazott korábban. 

Nyitókép: Novák Katalin / Facebook 

#Életmód#novák katalin#súlyzó#erő#köztársasági elnök#jair bolsonaro#brazil elnök#brazília

Címlapról ajánljuk