Életmód

Florence Pugh megüzente az őt kritizáló férfiaknak, hogy büszke a mellbimbóira

rtl.hurtl.hu

2022. július 11. 17:29

Fogalma sincs, hogy egyesek miért vannak annyira berezelve a mellek látványától. 

A 26 éves Florence Pugh (Kisasszonyok, Fehér éjszakák, Fekete Özvegy) stílusosan vágott vissza azoknak, akik kritizálták a testét és a ruháját nemrég. A színésznő a hétvégén Valentino Haute Couture 2022-es és 2023-as őszi/téli divatbemutatóján vett részt, ahol egy olyan pink színű tüllruhát viselt, amelyben szinte teljesen láthatóak voltak a mellei. 

Pugh-nak ezzel nem is volt semmi problémája, azonban számos negatív megjegyzést kapott a testére és a mellei méretére is. A színésznő most ezekre reagált az Instagramon. Mint írta, amikor felvette a ruhát, pontosan tudta, hogy azt nem fogják szó nélkül hagyni, de cseppet sem volt ideges emiatt sem akkor, amikor viselte, és most, az eset után sem. 

Hozzátette, érdekes volt megfigyelni, hogy a férfiak milyen játszi könnyedséggel képesek tönkretenni egy nő testét nyilvánosan, büszkén, mindenki számára láthatóan. 

Nem ez az első alkalom és biztosan nem is az utolsó, hogy egy nő idegenek tömegétől hallja, mi a baj a testével. Igazából az aggasztó, hogy egyes férfiak mennyire vulgárisak tudnak lenni

– írta, és hozzátette, hogy többen is igen agresszíven akarták tudatni vele, hogy mennyire csalódottak az apró mellei miatt, vagy mennyire zavarban kellene éreznie magát amiatt, hogy ilyen lapos a mellkasa.

Régóta élek a testemben. Teljesen tisztában vagyok a mellméretemmel, és nem zavar

– magyarázta, majd hozzáfűzte, őt inkább az nyugtalanítja, hogy a kommentelők vajon miért félnek ennyire a mellektől. „Kicsi? Nagy? Bal? Jobb? Csak egy? Talán egy sem? Mitől vagytok így berezelve? Elgondolkodtató, hogy miért ad nektek ekkora elégedettséget, hogy hangosan kiakadhattok a mellem méretén és a testemen” – fogalmazott. 

Pugh arról is írt, hogy otthon erős, telt nők között nőtt fel, és úgy nevelték, hogy találja meg az erőt a testében. 

Nőj fel! Tisztelj másokat! Tiszteld mások testét. Tisztelj minden nőt. Az élet sokkal könnyebb lesz így, ígérem. És mindez két cuki kis mellbimbó miatt…

Nyitókép: Franco Origlia/Getty Images

#Életmód#florence pugh#mell#mellbimbó#ruha#valentino#kommentek#kritika#testkép#body positivity#testpozitív#színésznő

Címlapról ajánljuk