Életmód

Rejtett üzenete van Meghan Markle új gyűrűjének

rtl.hurtl.hu

2022. július 5. 21:25

Harry herceg felesége megint kiállt egy fontos ügy mellett. 

Meghan Markle április végén csillogó gyémántgyűrűvel a kisujján tűnt fel az Invictus Games sporteseményen, de az ékszert II. Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségén is viselte. 

A gyémántokkal kirakott darabok a Shiffon Co-tól származnak, Markle egyik kedvenc ékszermárkájától. A Tennis Pinky Ring névre keresztelt gyűrű az úgynevezett Title IX nevű, 1972-es törvény évfordulóját ünnepli, amely jogot biztosított a nőknek arra, hogy az iskolákban és a főiskolákon is sportolhassanak – írja a People.

Rejtett üzenete van Meghan Markle új gyűrűjének
Max Mumby/Indigo/Getty Images

A 40 éves Markle tavaly a márka Duet Pinky Ringjét is viselte, amikor a TIME címlapján szerepelt férje, Harry herceg oldalán. 

Az állítható, kisujjra húzható gyűrű az egymást támogató nőket jelképezi. 

A Shiffon a nyereségének felét női alapítók támogatására ajánlja fel a The Startup Girl Foundation nevű nonprofit szervezetén keresztül. A vállalat gyémántjai és drágakövei is etikus forrásból származnak, társadalmilag felelős gyakorlatot követnek, ráadásul az új darabból származó nyereség majdnem 20 százaléka egy külön befektetési alapba kerül, amely a mentális egészség, a wellness és a felépülés területén is támogatni fogja a vállalkozásokat.

Rejtett üzenete van Meghan Markle új gyűrűjének
 

A New York-i székhelyű Shilpa Yarlagadda 2017-ben indította el az ékszerekkel foglalkozó cégétt a Harvard egyik kollégiumi szobájában azzal a küldetéssel, hogy betemesse a nemek közötti szakadékot, különösen a vállalkozói szférában.

Nyitókép: Toby Melville – WPA Pool/Getty Images

#Életmód#meghan markle#gyűrű#kisujjeskü

Címlapról ajánljuk