Életmód

Gyötrelem volt a repülőút a plus size utazóbloggernek

rtl.hurtl.hu

2022. április 28. 13:39

Milliós nézettségű TikTok-videója után egyesek gyalázták, mások védelmükbe vették a 29 éves nőt.

Megosztotta a közvéleményt a 29 éves Kirsty Leanne TikTok-videója, amiben a brit utazó blogger arról számolt be, hogy hamburgi útján a testalkatával nehéz volt közlekednie a Ryanair repülőgépének szűk folyosóján. Mint a Daily Mail írja, ahhoz sem volt helye, hogy lehajtsa az ülésnél lévő tálcát és nem tudott megmozdulni a szűk mosdóban.


Kirsty elmondta: az utolsó közt szállt fel a gépre, és amikor a helyére tartott, úgy érezte, hogy az emberek méregetik és reménykednek benne, hogy nem melléjük fog ülni. A mellette lévő ülés szabad volt, így több hely maradt számára, de útközben nem tudott dolgozni, mert a tálca lenyitásáról nem is álmodhatott. Mivel felszállás előtt nem volt ideje elmenni a mosdóba, úgy gondolta, a repülőgépen lesz rá alkalom, de ott talán a legkisebb mosdóval szembesült, amit valaha látott, ezért úgy döntött, hogy nem préselődik be.

Voltak, akik szerint a nehézségeiért csak saját magát okolhatja. „Drágám, ez nem a légitársaság hibája” – írta neki egy kommentelő, mások viszont védelmükbe vették Kirstyt.

Mi baja van mindenkinek? Senkit nem bántott, csak megmutatta, hogy milyen nehézségei voltak az utazással

– írta valaki. Más arról írt, hogy az emberek azt mondják, könnyű lefogyni, de egyeseknek vannak betegségeik és anyagcsere-problémáik, amik ezt nehézzé teszik. Az utazó, aki Plus Size Travel Too címen vezet blogot, néhány hónapja azzal került be a hírekbe, hogy két jegyet akartak vele vetetni a repülőgépre.

#Életmód#plus size#ryanair#repülés

Címlapról ajánljuk