Életmód

A 61 éves nagymama vette el a 37 évvel fiatalabb szeretője szüzességét

rtl.hurtl.hu

2022. április 11. 13:26

Nem érdekli őket, mit gondolnak róluk, szeretik egymást és hamarosan gyereket is akarnak.

A 24 éves Quran McCain és a nála 37 évvel idősebb Cheryl már 2020 óta rendszeresen szerepelnek a hírekben a nem mindennapi kapcsolatuk okán. A nem mindennapi alatt a 37 éves korkülönbséget kell érteni, meg azt, hogy állításuk szerint ennek ellenére mennyire jól megvannak.

Amikor összejöttek azzal keltettek feltűnést, aztán a következő nagy cikkhullám akkor jött, amikor kijelentették: imádják a szexuális életüket.

A 24 éves Quran McCain egyébként feleségül vette a 61 éves Cherylt. Quran elmondása szerint soha még senkivel nem feküdt le és Cheryl az első nő az életében. Arra a kérdésre, hogy mással van-e szexuális viszonya, Quran azt felelte, hogy nincs és nem is érzi, hogy szüksége lenne rá.

A fiatal férfi elmondta, hogy Cheryl nagyon sok mindent megtanított neki az elmúlt időszakban és tőle tanulta azt is, hogy nyitottnak kell lenni az ágyban. 

Úgy érzem, neki köszönhetően sok tapasztalatot szereztem ezen a téren, még akkor is, ha még mással nem bújtam ágyba.

mondta Mirrornak Quran.

A pár a kritikák és a csípős megjegyzések ellenére remekül érzi magát, élvezik egymás társaságát és gyereket is terveznek, igaz béranyaság vagy örökbefogadás által, mivel Cheryl korában már nem veszélytelen a gyermekvállalás.

#Életmód#virál#cheryl#quran mccain#párkapcsolat#pár#szüzesség

Címlapról ajánljuk