Életmód

Egy fiatal gamert a fejhallgatója mentett meg a fejlövéstől

Dévai LászlóDévai László

2022. április 6. 17:39

Egy gellert kapott lövedék majdnem tragédiát okozott Kaliforniában.

Egy Enough_Dance_956 nevű Reddit-felhasználó igencsak rémisztő történetet osztott meg a világ egyik legnagyobb internetes fórumán. A fiatal kaliforniai gamer fejhallgatója nagy valószínűséggel megmentette az életét, miután felfogott egy ablakot áttörő, gellert kapott lövedéket.

A golyó betörte az ablakot, megpattant a fejhallgatón, majd a falnak csapódott. A fiú végül az ágyában találta meg a golyót, ami akár a koponyájába is fúródhatott volna.

Fotó: Enough_Dance_956 / Reddit
Fotó: Enough_Dance_956 / Reddit

A 18 éves fiú elmondása szerint a délelőtti órákban a barátaival beszélgetett, amikor érezte, hogy valami eltalálja a fejhallgatója pánt részét. A gamer szerint valaki a környéken olyan pocsékul célzott, hogy belőtt az ablakán, de arról fogalma sincs, hogy ki lehetett.

A fiú nem gondolja, hogy szándékosan ártani akartak neki, de az esetet ennek ellenére traumaként élte meg, szerinte ugyanis az élete nagyon kevésen múlt.

Az ügy kapcsán felvették a kapcsolatot a helyi rendőrkapitánysággal, de egyelőre a családnak még nincs információja arról, hogy nyomozást indítottak-e az ügyben – írja a Techradar.

Nyitókép: Enough_Dance_956 / Reddit

 

#Életmód#gamer#gémer#fejlövés#ma

Címlapról ajánljuk