Életmód

Elhagyta felesége a férfit, aki nyolc másik nővel is összeházasodott

Dévai LászlóDévai László

2022. április 5. 19:13

A nő azt mondta, hogy hiányzik neki a monogámia. A brazil férfi csak jelképesen házasodott össze a másik nyolc nővel.

Arthur O Urso tavaly azzal került be a hírekbe, hogy bár Brazíliában tiltott a többnejűség, ő mégis összesen kilenc nővel él együtt, méghozzá úgy, hogy minden barátnőjét pontosan úgy kezeli, mintha a felesége volna.

Urso tavaly jelképesen össze is házasodott a barátnőivel, a házasságot persze nem ismerték el a hatóságok, de ez a résztvevőket egyáltalán nem zavarta, a férfi Instagram-oldalán rendszeresen feltűntek posztok a nem mindennapi hétköznapokról.

A hírek szerint nem mindenkinek tetszett a modern háremélet, Luana Kazaki, Urso eredeti felesége úgy döntött, hogy el szeretne válni, mert megelégelte a poligám életmódot. Kazaki már be is adta a válókeresetet, amire a férje csak annyit reagált, hogy meglepte a hír, és szomorú miatta.

Kazaki tavaly még azt nyilatkozta, hogy a szokatlan felállással a szerelem szabadságát és a poligámiát akarták népszerűsíteni, de úgy látszik, a brazil modell megelégelte a nagy szabadságot.

Urso az első sokk után érdemben is reagált a fejleményekre, a New York Postnak azt nyilatkozta, hogy bár elveszítette a feleségét, ez nem azt jelenti, hogy azonnal újra meg is fog nősülni.

Nyitókép: @arthurourso / Instagram

#Életmód#virál#házasság#monogámia

Címlapról ajánljuk